CPU, RAM, Ratt, Kablar, PSU, tangentbord m.m.

Säljes Garderobsrensning Publicerad 2019-04-07

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Trunk
Annonsör
Trunk (dolt)
Medlem sedan
Dec 2015
Foruminlägg
3168
Annonser
13
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
13
Västra Götaland, Upphärad
-

Nu har det rensats!

Jag har ett par köpesannonser upplagda, möjlighet finns till bytesaffär om ni har något jag vill ha (vill du inte byta så kan jag förstås köpa det av dig).

Den uppmärksamme ser att jag säljer chassi+moderkort+ram+cpu+psu som är kompatibla med varandra. Jag prioriterar ifall någon vill köpa allt som ett paket men det är inget måste. Jag prioriterar också att någon hämtar/möter för att genomföra affären.

Logitech G29, ratt + pedaler
I väldigt bra skick, säljes p.g.a. uppgradering. Som lägst går den för 1.800+ kr på tradera så jag säljer inte för mindre än 1.500 kr. En snabb titt på postnord säger att frakten går på 199 kronor. Har inte kollat med andra bolag men de brukar vara en tjuga eller två billigare beroende på vart man bor. För kännedom så har jag även lagt upp ratten på facebookgruppen "Sim Racing Hårdvara"

Fractal Design Node 304
Ett chassi i mycket bra skick som rymmer mini itx. Jag är osäker vad för skruvar som medföljer från fabrik men de jag skickar med är:
För sex 3,5"-platser, två SSD, till moderkortet samt moderkortsdistanser och till nätaggregat. Jag vet inte vad för fler skruvar som behövs men om du kommer på något så kan jag nog leta rätt på dom.

Mini ITX moderkort, Gigabyte GA-H97N-WIFI, socket 1150
Har använts i ett bygge som nu uppgraderats.
Av någon anledning hittar jag inte originalkartongen till moderkortet. Jag har dock antistatpåsen kvar samt material för att paketera den mer än säkert (vilket förstås gäller alla varor).

360W nätaggregat, Seasonic SSR-360GP
Medföljer gör det som finns på bilden samt silverfärgade skruvar och en "molex till två fläktar"-adapter. Adaptern har samma sorts sleeve som resterande kablar så jag utgår från att den medföljde, men jag lovar ingenting.
Även här saknas originalkartongen.

RAM, 16GB (2x8) DDR3 Kingston HyperX Fury (HX316C10FB/8)
Mer info: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2595328
Ännu en sak som inte har originalförpackning. Däremot så har jag beställt RAM så om de hinner komma innan kan jag använda deras förpackning. (Jag kan förstås skicka dom tryggt även utan originalförpackning).

Strömsnål CPU, i3 4130T, socket 1150
En riktigt strömsnål processor inklusive intels stock-kylare. Kylaren är helt oanvänd.
Mer info: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2166294

Trådlöst tangentbord från Apple. Modell A1314
Sparsamt använt, har legat i en flyttkartong senaste åren. Provade den nyss och allting fungerar utmärkt.

Lite gott och blandat:
OBS: Dessa säljes antingen som ett enda stort paket eller så säljs (ev. skänks) de tillsammans med något annat du köper från listan ovan. P.g.a. dess ringa värde och allt arbete skickar jag de alltså inte var för sig.

En 120mm fläkt med blå LED. Ansluts med molex. Jag har inte fläkten framför mig men jag antar att det är en "no name". Den är provad och allting fungerar. Ljudnivån tror jag de flesta tycker är acceptabel så länge man inte strävar efter en totalt tyst dator (som jag gör).

Fläktrelaterade kablar från Noctua:
1 st förlängningskabel (NA-EC1). 3 st "low noice adaptor" (2 NA-RC6 och en NA-RC7). 2 st "Y-kablar" (NA-YC1)

En "molex till två sata" från Deltaco (SATA-S3, 0,15m)

4 SATA-kablar:
Ca 30, 40, 50 och 60 cm. Den på 40 cm har ena kontakten i 90 graders vinkel.

2 Ethernetkablar (30 och 50 cm) av den styvare sorten (d.v.s. inte så böjbar). Den gröna har dock böjts vilket syns tydligt på höljet. Båda fungerar däremot utmärkt.

1 3,5mm till 3,5mm. Ca 50 cm lång.

Jag bor utanför Upphärad och jag föredrar förstås att köparen kommer till mig. Vi kan däremot mötas på närliggande orter samt i Trollhättan med omnejd nästan varje dag.
Beroende på köpessumman kan jag även mötas i t.ex. Ale eller annan närliggande ort. Bor man i Göteborg tar det en halvtimme med tåg till t.ex. Ale (Nol station).

Om någonting ska skickas så står köparen för frakten och betalningen ska ske i förväg.