Vårstädning - GPU, chassi, hörlurar

Säljes Komponenter Publicerad 2019-03-13

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av TheYardbird
Annonsör
TheYardbird (dolt)
Medlem sedan
Jul 2008
Foruminlägg
866
Annonser
31
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
14
Södermanland, Gnesta
-

Hallå hallå!

Håller på att städa ur inför flytt så jag har lite saker jag känner att jag inte längre har någon användning för.

Det som letar nya ägare är:
EVGA GTX 1070 FTW. Köpt här på marknaden från en som knappt hade använt kortet. Fungerar utmärkt, är ganska säker på att alla lådor och sånt finns kvar och kvitto har jag fått digitalt och kan mejla om så önskas.

Fractal Design Define R6. Svart Define R6 med USB-C frontpanelen. Sitter ett par vinylwraps över några av chassits paneler. Var tänkt att användas till nybygge som aldrig blev av. Chassit är därför oanvänt och vinylwrapsen går att peta bort om man vill.

Philips Fidelio X2. Riktigt sjyssta hörlurar med ganska redig bas och en generellt varmt ljud eller hur man nu väljer att beskriva det. Lagom använda, men har tvättat så gott det går. Fungerar utan några som helst problem.

Grados SR80e. Nästintill helt oanvänt par hörlurar. Väger nästintill ingenting och ljudet är i min mening sjukt bra. Dessvärre passade de inte riktigt med mina öron. De större over-ear kåporna har köpts till och kommer med lurarna.

Priser? Vettetusan. Detta är inte några saker jag behöver så jag tänker att jag ser vad för bud jag får på sakerna. Kommer dock inte att bemöda mig med skambud. Chassit skickas inte, grafikkortet är jag inte heller jättesugen på att skicka iväg med posten, men det kan nog ordnas. Hörlurarna har även de kvar sina kartonger och kan skickas utan problem. Skulle något behöva postas står köparen för frakten.

MVH!
Mikael.