Komplett Dator m. kringutrustning skänkes

Skänkes Garderobsrensning Publicerad 2018-12-05

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Hunter_5023
Annonsör
Hunter_5023 (dolt)
Medlem sedan
Aug 2014
Foruminlägg
69
Annonser
11
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
9
Västra Götaland, Göteborg
-

Hej allesammans,

Rensar ut lite saker för brorsan och har lite saker som han inte vill ha. Det gäller att vara först till kvarn och jag skickar ingenting. Upphämtning sker i Göteborg, eventuellt i stadsdelarna: Frölunda, Örgryte och Särö.

1. Komplett Dell Stationär dator: se bild för specs.
Datorn har stått och samlat damm i ca. 3 år, men är startad, nollställd och rengjord så gott det går. Storleken verkar vara m-ITX när den ställs bredvid mitt midtower. Det kan ända att disken börjar ge upp då det dyker upp ett meddelande vid uppstart. Trycker man på "continue" fortsätter den till att starta Windows.

2. 2.1 Creative högtalare. Testade och fungerar och ger fortsatt bra ljud för sin ålder. Det brusar lite när man höjer och sänker volymen, men inget fel i ljudet.

3. Dell tangentbord: Rengjort så gått det går och fullt fungerande

4. Trådlös Logitech MX Laser: Rengjord så gått det går och fullt fungerande, fortfarande bra batteritid för sin ålder.

5. Samsung datorskärm: testad och fungerar. Har inte kontrollerat vilken upplösning den har, men det kan jag kolla upp om man önskar.

Allting skänkes då jag anser att det inte finns något värde i dessa, men jag hoppas att det finns någon som är mer kreativ och vill använda detta. Allting skänkes, gärna i ett packet och alla tillbehör medföljer.

Fler bilder kan ordnas om man önskar. Svarar gärna på frågor.