Studiehjälp gratis i Göteborg

Skänkes Övrigt Publicerad 2018-09-18

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av PuMaH
Annonsör
PuMaH (dolt)
Medlem sedan
Jan 2005
Foruminlägg
1367
Annonser
7
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
13
Västra Götaland, Göteborg
-

Hej,

Jag tänkte erbjuda hjälp till ungdomar som har det svårt i skolan. I absolut första hand ungdomar vars föräldrar inte kan erbjuda hjälp på egen hand (t.ex. p.g.a. ekonomiska förutsättningar). Om intresset är stort är det i första hand de som behöver hjälp med att få godkänt som får gå före, om det är mindre intresse hjälper jag gärna de som vill nå högre betyg också.
Mina styrkor är i första hand matematik, fysik, övrig naturvetenskap och engelska. Jag kan hjälpa till med alla ämnen upp till gymnasienivå, åtminstone kan jag bidra med studieteknik.
Jag har hjälpt ungdomar tidigare och vanligtvis träffas vi på t.ex. bibliotek. Mina enda krav på eleverna är att de ska vilja lära sig samt att vi ska kunna kommunicera på svenska eller engelska.

Kort om min bakgrund:
Jag har läst naturvetenskap på gymnasiet och därefter civilingenjör i industriell ekonomi vid Chalmers. Jag arbetar för tillfället på ett teknikföretag i Göteborg, under min studietid hade jag extraarbete som privatlärare, både via föreningar på Chalmers och genom privata företag. Speciellt höll jag i kurser inför högskoleprovet.

Tveka inte att skicka annonsen vidare om ni känner någon som är i behov av hjälp!

Mvh
Daniel