Garderobsrensing (ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 och nätagg)

Säljes Grafikkort Publicerad 2018-04-08

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av asabla
Annonsör
asabla (dolt)
Medlem sedan
Feb 2011
Foruminlägg
287
Annonser
1
Marknadsbetyg
-
Pris:  5 000 kr
17
Örebro, Örebro
-

Så var det äntligen dags för årets garderobsrensning, och denna gång så har jag grävt fram följande:

Samtliga komponenter köptes in den 2018-01-22 från webhallen.

Som så många andra både här på swec men även runt om i världen, så hoppade jag på grävandet av kryptovalutor. Där jag mer eller mindre gick all in och införskaffade mig 7stycken kort, med målet om att max testa detta under ett halvår. Tanken var att sedan nyttja några av korten till maskininlärning medan jag säljer av de andra. Men otur som man har, så lyckades jag införskaffa mina delar lagom till årets nedgång, vilket nu gör att jag inte längre kan försvara mitt innehav och förbrukning utan att gå back avsevärt varje dag.

Detta har gjort att korten har vart aktiva i ~45dagar, där runt ~30 av dessa har gått till grävandet av kryptovalutor och resterande till tester med maskinlärning. Samtliga kort har alltid körts underklockade i en kyld omgivning (vilket innebär att korten som max har nått 60 grader) där maxbelastningen har vart 80% av kortens kapacitet.

Vilket innebär att de som är oroliga att korten har tagit någon form av skada under denna tid, kan vara lugna. Då belastningen kan liknas med ert dagliga bruk av en speldator.

Jag kan tänka mig att skicka korten, men då får köparen betala frakt. Bytesförslag och skambud undanbedes