Samsung Galaxy S8+

Säljes Mobiltelefoner Publicerad 2017-12-03

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Razmion
Annonsör
Razmion (dolt)
Medlem sedan
Jan 2015
Foruminlägg
422
Annonser
15
Marknadsbetyg
-
Pris:  3 700 kr
19
Uppsala, Uppsala
-

Jag ska nu sälja min Samsung Galaxy S8+. Den är inköpt i juni, då den kostade 9000 kr. Telefonen har inte använts hela tiden utan under perioder, och är verkligen välbevarad. Fodralet som jag köpte till har dock spår av användning.

Hög upplösning (2960x1440p), välvd skärm, 6.2 tum, vattentålig, har snabbladning med mera. En cool mobil med andra ord! Ett fodral som gör att mobilen kan ställas i rätt vinkel följer med också. Det gör att du slipper hålla i den, utan du kan bara ställa den på skrivbordet/i knät.

Jag tänkte att jag har en budgivning, med start på 3700 kronor. Under lördagen och söndagen den 9-10 december så finns den att hämtas i centrala Uppsala. Passar inte det den som vinner budgivningen så tar mina föräldrar med den till Falun för att hämtas där, och passar inte det så kan den skickas inom Sverige. Jag kan stå för frakten, skickar den med Postnord.

PM:a mig för frågor! Annars skriv bud här nedanför. Jag tänker mig att budgivningen fortgår tills fredagen 8/12. Originalkartong och kvitto finns 😊

//Rasmus