Corsair AX 850 80plus Gold Obs! Defekt

Säljes Nätaggregat Publicerad 2017-10-17

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av killawife
Annonsör
killawife (dolt)
Medlem sedan
Nov 2003
Foruminlägg
5972
Annonser
27
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  500 kr
4
Kalmar, Hagby
-

Jag har ett Corsair AX 850 som har en lätt defekt som jag tänkte reklamera men då jag slarvat bort kvittot i en flytt så säljer jag det istället.
Defekten är att det ibland inte startar när man trycker på knappen och man får då fippla med kontakten på baksidan för att få igång det. Har man datorn på 24/7 så är det ett icke-problem men då jag vill kunna stänga av min och veta att den går igång direkt så fick jag köpa ett annat. I övrigt funkar det hur bra som helst. Jag har drivit mitt 980 Ti utan problem och det är helt ljudlöst. Går säkert att reparera PSUn om man kan sånt.

Jag har inte originallåda då jag inte vet var den är just nu och inte heller påsen med kablar men följande kablar ingår: 24 Pin cpu, 8 pin cpu, dubbel 6/8 pin PCI-E, 3 st S-ATA kablar med totalt 10 S-ATA kontakter, Molexsladd med 4 st Molex.

Obs, säljes som defekt utan garantier och endast med vad som anges här. Var god att respektera detta och fråga inte efter originallådan, andra kablar eller kvitto då jag inte vet vart de är och har ingen lust att böka med det.

Det är detta agget: http://www.corsair.com/en-eu/professional-series-gold-ax850-8...

Bud runt 500:- beaktas. Plus frakt om det ska skickas, annars bor jag i Kalmar. Ska till Högsby imorrn så bor du där så kan jag ta med det.