Lian-Li PC-Q37 bytes mot Define Nano S

Bytes Chassi Publicerad 2017-03-09

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av TheYardbird
Annonsör
TheYardbird (dolt)
Medlem sedan
Jul 2008
Foruminlägg
868
Annonser
31
Marknadsbetyg
-
Pris:  -
11
Södermanland, Gnesta
-

Hejsan!

Jag köpte nyligen ett Lian-Li PC-Q37 chassi. Men jag kommer nu behöva flytta min dator mellan olika städer med jämna mellanrum så jag söker istället ett Fractal Design Define Nano S.
Jag är inte missnöjd med mitt nuvarande chassi, det är otroligt snyggt, lätt att bygga i och kvalitén är superb. Dock känner jag att chassit är lite väl dyrt och datorn blir ganska tung med chassits glaspaneler för att jag ska känna mig säker i att "hänga och slänga" med datorn så att säga.

Så jag letar nu efter någon med ett Define Nano S som skulle vilja byta med mig. Självklart vill jag ha lite pengar också då mitt chassi kostar cirka 2400 kronor. Men det är något som jag diskuterar med den som är intresserad.

Jag har även ett 500W Silverstone SFX-L nätagg i datorn. PC-Q37 är gjort för SFX-L nätagg men om personen med ett Define Nano har ett dugligt nätagg i sin dator så kan vi byta dessa samtidigt också för att göra det enklare för oss båda.

I "värsta fall" så kan jag vara beredd att helt enkelt sälja chassit också. Men då måste jag få lite tid på mig att införskaffa ett Define Nano S vilket inte blir förens den 20:e eller så. Så att jag kan föra över mina komponenter till det chassit innan köpare kommer och hämtar mitt Lian-Li chassi.

Jag tänker inte skicka chassit och jag har tyvärr ingen bil för tillfället. Så byte hemma hos mig blir lättast.

Hör av er om ni har något intressant!