Premiär! Fyndchans i SweClockers Månadens Drop

ASUS MAXIMUS IV EXTREME - LGA 1155 - P67

Säljes Moderkort Publicerad 2016-01-29

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av Dinoman
Annonsör
Dinoman (dolt)
Medlem sedan
Jan 2002
Foruminlägg
9741
Annonser
17
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  500 kr
17
Kronoberg, Älmhult
-

Hej.

Jag lägger upp annons igen då jag bara fick sålt processorn (i7 2600k). Det är ett ASUS MAXIMUS IV EXTREME, alltså ett gammalt toppkort som även idag är topputrustat med b.la. USB 3.0 (10 Front+Bak), dubbla gigabit LAN, SATA 6Gb/s Support och givetvis stöd för SLI och Crossfire. Fyra stycken fullstora PCI-e.

Allting ingår och är intakt, jag vet inte exakt allt som skall följa med men det är mycket extra saker som ingår. Jag köpte kortet här på Swec, för något år sedan så jag har inte något kvitto men med tanke på åldern på kortet så är det rätt överflödigt vid det här laget då garantier inte gäller längre.

Med det sagt, kortet fungerar utmärkt och har snurrat på i min burk med en i7 2600k. Det är en baggis att överklocka med och man ställa in allt mellan himmel och jord.

Jag har uppgraderat till ASUS Maximus VII Hero och en i7 4770k så jag är inte i behov av detta kortet längre och det är dags att någon annan PC-entusiast tar över fanan.

Kommer skickas med ytteremballage och rek. frakt som köparen står för. Betalning med Swish föredras men banköverföring går också bra. Säljreferenser finns.

MVH
Daniel