iPad Mini 16gb, 1a gen, med rött smart cover

Säljes Surfplattor Publicerad 2015-11-16

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av thethieme
Annonsör
thethieme (dolt)
Medlem sedan
Dec 2013
Foruminlägg
152
Annonser
11
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
11
Stockholm, Gullmarsplan
-

Tjena! Tänkte att det är dags att sälja min iPad Mini eftersom den används så sällan. Jag köpte den våren 2013 från Webhallen och använde den ganska flitigt under 6 månader när jag var ute och reste. Efter det har den mest legat på en hylla och bara använts på flygresor för att läsa böcker.

Den är i bra skick förutom två saker: en repa på baksidan och ett litet jack på underkanten. Repan är inte djup, men ganska lång. Jacket på undersidan är litet men lite djupare och känns om man drar fingret över det. Skärmen är dock helt repfri och i prima skick. All funktionalitet är precis som det ska vara. Skicka ett PM om du vill ha lite bilder.

Originallåda med alla tillbehör ingår (introduktionspapper, usb-kabel, nätadapter). Ett product(red) smartcover ingår också.

Totalt inköpspris ca 3500kr
Budgivning börjar på 500kr

Jag avslutar budgivning när jag känner att det passar och förbehåller mig rätten att sälja till vem och till vilket pris jag vill. Finns att hämtas i Gullmarsplan i Stockholm. Eventuell frakt betalas av köparen och sker med PostNord. Betalning sker endast med Swish, oavsett om den ska hämtas eller skickas!