Sandy Brigde + Kepler

Denna dators historia:

När min gamla dator hade några år på nacken och jag hade sparat ihop en del pengar blev det till och beställa hem detta paket, jag frågade en del kompisar och letade upp saker som var lagom för min budget.
Jag funderade först på ett uppgraderingspaket, men bestämde mig för att bygga helt nytt. Det jag redan hade var ett GTX 560 Ti och det tänkte jag behålla. Först beställde jag chassi, nätagg, moderkort och monterade ihop det, sedan beställde jag processor, SSD, minnen och DVD-läsare, det som syns på första bilden. Processorn blev otroligt varm under belastning så jag slog till och köpte en Corsair H80, som var på rea, och en 180mm fläkt. Min hårddisk på 2TB började bli full och så fort priserna gick ner lite så köpte jag en till likadan. Efter ett tag med detta system köpte jag BF3 och då blev datorn väldigt klen helt plötsligt. Som tur var höll både AMD och nVidia på att lansera kort så jag beställde ett Gigabyte GTX 670, mestadels baserat på BF3 testerna och hur många fps per krona jag kunde få ut. I fjärde och senaste beställningen, förutom 670:it, var fläktkontroller och en ljusslinga. Bilderna ligger i kronologisk ordning.

Jag är säker på att det finns fler som letar efter nya delar till datorn och jag hopps detta kan hjälpa dig på vägen. (Utav 2011 års utbud, annars Ivy Bridge)

Jag siktade på 10 000 kr men landade på 14. Vad ska man göra.

Sammanställning:
Intel i5 2500k (4.3 GHz i turbo)
Asus P8Z68-V Pro
Corsair Vengeance 16GB 1600MHz
Gigabyte Geforce GTX 670 OC
Corsair Force 3 120GB
2x Western Digital Caviar Green 2TB
Corsair H80 Hydro Series
Fractal Design Arc
Corsair HX 650W
Samsung DVD±RW/Blu-Ray Reader