Nördhörna hos Mr. Bravo

Här sitter jag och inbillar mig om att jag fortförande är nyinflyttad och är i full gång med renovering och fixande. Men nu har det fan gått över 2 år, så den ursäkten funkar inte riktigt längre Nördhörnan är iof alltid mer eller mindre under konstruktion, så saker och ting ändras och byts ut hela tiden. Men man får väl försöka hålla det uppdaterat. Ni får väl ursäkta eventuella sladdar och skit som syns på vissa bilder, då bilderna är tagna vid olika tillfällen.

Har nyligen äntligen fått mig ett ryck och piffat upp datorn och skrivbordet i sovrummet. Anledningen? SKYRIM! Såklart Har satsat stenhårt på Eyefinity detta året, vilket har resulterat till det biffigaste systemet jag någonsin ägt. Känner mig dessutom väldigt nöjd med skrivbordmiljön, som känns riktigt övergripande och stilren. Riktigt bekvämt både för spelande och diverse grafiskt jobb med photoshop och 3d Studio Max. Inte för trångt, inte för stort, precis lagom chill.

Speldatorns specifikationer:

CPU: Intel Core i7 920 @ 3.8Ghz (Noctua NH-U12P)
Moderkort: Gigabyte EX58-UD5
RAM: 6GB Corsair Dominator DDR3 1600Mhz
Grafikkort: XFX HD6990 & HD6970 @ Trifire
Lagring: Intel 510 120GB SSD (Windows), Intel X25-M 160GB SSD (Spel) & Seagate 7200rpm 1TB (Random skräp)
Ljudkort: Xonar Essence STX
PSU: Corsair HX 1050W
Chassi: Fractal Design R2
Skärmar: 3x Dell 2209WA Ultrasharp 22"
Headset: Sennheiser PC360
Kringutrustning: TrackIR 5 + Track Clip Pro, Logitech Z2300, Logitech MX500, Seitek Eclipse II

Speldatorn står på dygnet runt, så den är friskt ljuddämpad och väldigt tyst så länge den inte är väldigt belastad. Experimenterar en del fortförande vad gäller kylning, då det blir väldigt varmt när eyefinity nyttjas. Chassit och vissa komponenter har även fått genomgå en mängd modifikationer för att göra mig nöjd. Har dock inte varit så hård på utseendet än, men ser fram emot att någon dag få tid att sleeva kablar och gå loss lite seriösare med dremeln

Jag har fått en hel del förfrågningar angående skrivbordet. Det är av märket Prima och köptes hos Mio 2010. Det är klurigt att hitta detta idag, men tydligen ska den fortförande gå att få tag på via EM Uppsala.

Återkommer snart med fler uppdateringar!