Återupprepa SMS-uppläsning?

Permalänk

Återupprepa SMS-uppläsning?

För en stund sen ringde min telefon och jag skulle få ett sms uppläst, men telefonen krånglade så jag hörde ingenting (det var så tidigare idag när en kompis ringde också). Nu har jag ingen aning om vad det stod i smset eller vem som skickade det, och det verkar inte gå att ta reda på heller?

Eller vet någon ett sätt? Jag har telenor, och jag ringde deras kundtjänst men han där sa bara "det kan inte jag få fram, det ligger isåfall i din mobil". Men visst måste det finnas sparat i något av deras system och visst måste det finnas ett sätt att få det återupprepat?

Vet någon hur isåfall?

Kan inte tänka mig att det ligger sparat i telefonen iaf, för den såg ju bara ett vanligt inkommande samtal.

Förlåt om det här inte var rätt forumdel.

Permalänk

Va? SMS-uppläsning? Alla sms sparas ju på telefonen? Eller menar du att du fick ett telesvar som någon spelat in, som du inte kan lyssna på?

Annars får du förklara lite.

Visa signatur

(\__/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Permalänk

Jag har två telefonnummer till min mobiltelefon, ett fast nummer (jobbnummer) och ett vanligt mobilnummer. När någon skickar ett sms till mig via det fasta numret får jag det uppläst av en röst. Det är en tjänst som jag gissar att de flesta har och som jag vet att Telenor har. Det är förstås framtaget för att man ska kunna skicka sms till hemtelefoner.

Det är alltså den här uppläsningen som jag missade eftersom mobilen strulade. Och till skillnad från vanliga sms så finns inte det här lagrat någonstans. Och uppringarens nummer är inte avsändarens, så det går inte att veta vem som skickade det.