Permalänk
Medlem

MONSTER Dator

Tjenare!

Jag har en dator som angivit under och den laggar typ på COD MW 2 och L4D2 om jag kör max grafik när kompisarnas datorer som är sämre inte laggar ett dugg med max grafik i dessa spel vad kan tänkas att felet är? Jag har nyaste BIOSEN nyaste GRAFIK drivrutinerna från ATI och nyaste MODERKORTS drivrutinerna och laggar lika mycket i Vista som i WIN7 trodde det kunde vart minnen eller hdd men bytte ut mina gamla minnen till dessa jag har nu och bytte ut en 300gb raptor disk till 2st 150 raptor diskar i raid och även ett Tagan 880w nätagg till ett Corsair 750w...

Någon som kan ha den blekaste aning? :/

/Marco

Visa signatur

/M

Permalänk
Medlem

Mycket märkligt. Det ska verkligen inte lagga med den datorn du sitter på! Laggar de bara i de 2 spelen eller laggar de oavsett vad du gör som belastar datorn? Vet du när de laggar? (lite knepig fråga men menar om de laggar när datorn läser till disken, lite då och då eller vid rena grafikbelastningar osv osv)

Permalänk
Medlem

Ne alltså sänker jag grafiken laggar det inte men så får jag höjer till typ i cod mw2 sync every frame och 4x aa så laggar det och i l4d2 laggar det lite även när jag har tagit bort all aa osv laggar även i dom flesta andra spelen när jag har max grafik, kanske det har med grafikkortet att göra att det är fabriksfel eller liknande? :/ för det enda jag inte har bytt nu är moderkort grafikkort och cpu så något av dom måste det ju bara iom att jag testat olika operativsystem olika drivers till allt osv?!" :/ apropå något helt annat, ser att du har raid 0 jag kör också det fast med 2raptor diskar kan man köra raid 0 och har 3partioner som jag har? eller måste man göra något i windows har bara ställt in i dos verkar ju funka bra men får fortfarande bara 5.9 i windows experience fick även det när jag hade 1 300gb raptor disk...

/Marco

Visa signatur

/M

Permalänk
Medlem

De går finfint att köra 3 partitioner med raid0.

De där inbyggda betygsystemet i w7 och vista är ju inget vidare och absolut inget man skall gå efter. Kvittar vilken "vanlig" hårddisk som inte är ssd jag stoppar i datorn så får jag 5.9 oavsett raid eller inte. Vill du kontrollera dina HDD så använd program som HDtune eller liknande i så fall.

Jo känns ju som de kan vara grafiken då som strular. Men så konstigt fel ändå. Har du något annat grafikkort du kan låna av en kompis eller liknande du kan stoppa i och problemet försvinner så är de ju uppenbarligen ditt graffe som spökar.