Problem med Internet Explorer 7.0

Permalänk
Medlem

Problem med Internet Explorer 7.0

Jag har ett problem med I.E. 7.0: när jag öppnar för många flikar (oftast 3 eller fler) så stängs helt enkelt hela webbläsaren, utan förvarning eller felmeddelande. Mycket irriterande men jag har haft problemet länge, ända sen uppdateringen, utan att orka göra något åt det men nu börjar det gå för långt!

Många säger säkert att man lika gärna kan använda Firefox och visst, det är minst lika bra. Enda orsaken till att jag vill ha välfungerande I.E. är att jag redan har 40-50 flikar sparade i Firefox som öppnas varje gång programmet öppnas vilket gör uppstarten ganska seg, därför behöver jag I.E. när jag bara vill kolla nåt snabbt!

Permalänk
Medlem

Använder du agnitum outpost firewall? Jag har nämligen samma problem som dig, sökte på google och hittade denna länk http://www.outpostfirewall.com/forum/showthread.php?t=21240 men får det inte att funka tyvärr. Så du får väl köra opera eller någon annan browser istället för IE7, lite surt men men

Visa signatur

d[ô_Ô]p

Permalänk
Inaktiv

Installera Opera också? ;D

Nej, men...

Har du några addons till IE7 som spökar?

Permalänk
Medlem

Nix har inte outpost och nej, inga addons heller.

Jovisst det är ju ett alternativ att använda en till webbläsare såklart xD

EDIT: Testade nyss att installera opera för första gången på väldigt länge. Inte velat använda det eftersom jag tyckte att det va uselt senast jag testade och är till min förvåning mycket nöjd med det. Snabbare och smidigare än IE nånsin varit i mitt tycke så jag mer än nöjer mig med detta substitut.

Men självklart får ni gärna klura vidare, vore kul att lösa det ändå bara för sakens skull!