Permalänk
Medlem

Altz till Antec Sonata ?

Yep, har suttit o kollat en del på Antec Sonata - läst recensioner och trådar här i forumet. Mkt positivt sägs om det, men oxå en del negativt. Vad säger ni - finns det några bra alternativ i samma prisklass (cirkus 1145 kr) som matchar Sonatan vad gäller nätagg, "tyst-features", och allt annat vi tittat efter hos ett bra chassi - inte minst looks??

/ Ha det gott!

Permalänk
Medlem

lanboy, visserligen utan nätagg, men kompletera med ett tyst agg så... kanske blir lite dyrare.. men bra.

Visa signatur

Det du inte visste kanske någon annan redan vet: Google du ju juice it?

Permalänk
Medlem

Tor - är du nöjd med din låda annars? Sett ngra fördelar med Lanboy:en jämfört med Sonatan kanske?

Permalänk
Medlem

Enda fördelen som Super Lanboyen har är väl att den har en 120mm fläkt framför hddracket i Sonatan sitter denna plats framför hårddiskarna. Lanboyen är mindre och låter antagligen lite mer då sonatan är byggd för att vara tyst, jag är själv mycket nöjd med sonatan... dock så blir den rätt lätt repig vilket är synd.

Visa signatur

Det du inte visste kanske någon annan redan vet: Google du ju juice it?

Permalänk
Medlem

Lanboyen är mindre säger du, det är ju inte så bra. Trevligt att höra att du är mkt nöjd med Sonatan!

/ P.

Permalänk

precis som tor säger.. ända nackdelen är lacken.. men dra 2 lager klarlack på den direkt du får hem den så är det löst, skall lacka om min sonata när jag orkar åka o köpa färg till airbrusen (blir inge motiv för er som tror det)

annars så är just det där med fläkten.. jag har inte snokat så mycket i det.. men jag har för mig att den får plats framför hdd's och bakom fronten om man lyfter fronten o tar bort damfiltret.. men det kanske bara är något jag inbillat mig.. jag kör fläktarna där det är gjort hål, för den är super o puta in vattenkylning i också, 2 st 15mm hål i bakplåten.. dra fast radiatorn bakom fläktutblåset, väldigt stort +, som även går med superlanboy.

antec sonata är nog det mest prisvärda chassit i den prisklassen.

Visa signatur

bygger, reparerar och modifierar kompressoraggregat.
http://phasechange.se/

Permalänk
Medlem

Okej bra tankar, uppskattar feedbacken!

/ P.

Permalänk
Medlem

Jag kollar just nu på Antec SLK2650-BQE, någon centimeter mindre än Sonatan, inte så blank lack och betydligt billigare (7-800 spänn).

Visa signatur

http://www.kindredspirits.nu - skön goth utan förbehåll