Samsungs vikbara Galaxy Z Flip på video

Permalänk
Inaktiv

@RVX: Tack ska ha det i tanken nästa gång det är dags för mobil

Permalänk
Medlem
Skrivet av Spawnbadboy:

Många köper på "avbetalning" så många betalar det priset

Min egen smärtgräns är 10-13k. Men så har jag telefonen i ca 3 år nuförtiden

Köper du också på avbetalning?

Skrivet av nicoX:

80- och 90-talisterna som inte följer med ny teknik säger: "Haha, har du köpt en tegelsten?"

Är vi gamla nu menar du? ^^

Permalänk
Medlem

Så ja! Bara en eller två generationer förbättringar kvar samt halvera priset så är jag där! Kanske kan Huawei eller Oppo fixa en.

Visa signatur

AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz - MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6GB - Corsair 2x8GB 3000MHz

YOMAHA, YOMASO!

Permalänk
Medlem

Kan de bara sluta med de här vikbara skärmarna, de är sjukt ömtåliga och högt pris för de räknar med hög RMA.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Ska bli kul att se iPhone flip

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem
Skrivet av anon190792:

Vad irriterande om man får notiser med 1-2 minuters mellanrum. Vik upp telefon varje gång istället för bara tända skärmen med fingret och kolla.

Om nån bekant skaffar en sådan så blir det att terrorisera lite med blandande mail/sms osv med 30sec mellanrum :P, jag tror man suckar efter ett tag och flaxa med den där, om inget annat så kanske det blir en antidot mot att ha näsan i skärmen hela tiden.

Eller så köper man en smartklocka.

Skrivet av Phoenix_1976:

Kul teknik. Men det känns lite tidigt att pusha ut den. den stora skaran av användare kommer förmodligen att störa sig på att den är för ömtålig. Repor har väl alltid varit en stor snackis på nya telefoner.

Men när tekniken mognat lite till och vi får se Westworld-liknande "surfplattor" man kan fälla ihop blir det ännu coolare.

Skulle produkter endast lanseras när de är 100% mogen hade utveckling stannat av och Microsoft hade fortfarande inte lanserat Windows 95.
Finns uppenbarligen en kundgrupp som har för mycket pengar och skiter fullständigt I småsaker så länge de är först och lite unika. Vilket är en win win för alla.

Skrivet av lappen81:

Min smärtgräns är 3k, har telefonen i 2-4år innan byte (jobbet sponsrar vartannat år ås just nu är det 2år som gäller, kan välja mycket dyrare men håller mig till 2-3k)

Den dagen jag går över 3k så är telefonerna mycket bättre, inte stora cementblock, vattentäta, bra standby

Finns ingen pryl jag använder så mycket som min telefon, kr/h så är en telefon i princip gratis.
Att då köpa utdaterad skit är för mig fullständigt absurt.
Men vi har alla olika krav och behov, men att snåla på något man faktiskt använder är idioti.

Permalänk
Medlem
Skrivet av ramlösa:

Finns ingen pryl jag använder så mycket som min telefon, kr/h så är en telefon i princip gratis.
Att då köpa utdaterad skit är för mig fullständigt absurt.
Men vi har alla olika krav och behov, men att snåla på något man faktiskt använder är idioti.

Ditt uttalande gällande utdaterad skit stämmer inte, telefonen är från tidigt 2016 och har fått android 7,8,9 samt löpande säkerhetsuppdateringar (säkerhetsuppdatering senast fg vecka), får se om android 10 kommer annars lär ju custom roms ersätta (den har hållts uppdaterad nästan 4år nu) vilket är bättre än mina tidigare flaggskeppstelefoner till en bråkdel av priset.

Gällande krav/behov jag har ägt 2 flaggskeppstelefoner tillför inte mig någonting, jag ringer och surfar ibland vill inte betala för design eller en portabel spelmaskin som inte tillför någonting ytterligare och det rör sig om rätt stora prispåslag, ytterligare +8000:- för ingenting.

Utöver det snåla på något man använder/idioti , kr/h som du skriver, jag har prioriterat saker som är viktiga för mig och jag vill tro att det tillför andra någonting också, GOTS (textiler) exvis kläder täcker hela kedjan från tillverkning, transport, arbetsmiljö & kemikalier i undantagsfall oeko-tex, Föredrar ekologisk mat ur ett större perspektiv (ja det finns fördelar och nackdelar) samt bra djurhållning/gräsbete (lokala gårdar), donerar pengar, det mesta jag köper är ofta dyrt, har prioriterat detta över flaggskeppstelefoner och kostnadsmässigt rör det sig om mycket större summor än att köpa en flaggskeppstelefon varannat år / finns det pengar över går det till investeringar/sparande men det är min prioritering , den dagen det kommer en vettig flaggskeppstelefon som fyller mina behov vilket fanns med när du citerade mig (prestanda/design är inte det viktiga, snarare hållbarhet/batteritid) så köper jag antagligen den men i dagsläget tycker jag att det är överprisat skräp/hype (baserat på mina krav)

Permalänk
Medlem
Skrivet av Elektron:

Köper du också på avbetalning?

Är vi gamla nu menar du? ^^

Vi är dock inte 20 längre.

Men jag vet inte hur Samsung tänker här. Man ska ta upp telefonen ur fickan, sedan ska man med möda behöva öppna telefonen, för att sedan stänga den. Och detta ett par 40 ggr om dagen. Det är ingen som kommer orka göra det. Vikbara telefoner årets flopp, och kommer försvinna ganska snabbt.

Permalänk

@ramlösa: Ja jag säger inte att de inte ska lansera den. Säger bara att det förmodligen kommer att dyka upp MÅNGA negativa kommentarer. Se bara alla "bendgate" videos och kommentarer som Iphone 6 fick tex. Sen dropptestas och reptestas de flesta mobiltelefoner rejält i sociala medier när de släpps. Samsungs Galaxy Fold tog sig väl inte ens förbi "testarna" på Youtube innan den försenades.

Helt klart ska produkter släppas ut på marknaden för att bana väg för en succé. ÄR själv en av de lurade själarna som köper teknik till överpris vid release. Böjde bla min Sony Ericsson W890 första veckan jag hade den i fickan.