Permalänk
Medlem

Minnesutrymme med Noctua U14s

Hej,
Jag tänker bygga en ny dator och har tittat in på en noctua U14s. Har byggt en dator med D15 förut, och hade då problem med att det kylflänsen var så stor att det blev lite knepigt att få in fläkten på kylflänsen pga av att det var alldeles för stort.

Undrar därför om det finns någon här som har byggt en dator med U14s? Den är lite mindre än D15, men jag vill ändå vara säker på att det inte kommer bli problem med utrymme väl när jag ska bygga datorn. Jag hade tänkt att använda alla fyra minnesplatserna på moderkortet.

Permalänk
Hedersmedlem
Skrivet av alact:

Hej,
Jag tänker bygga en ny dator och har tittat in på en noctua u14s. Har byggt en dator med U15 förut, och hade då problem med att det kylflänsen var så stor att det blev lite knepigt att få in fläkten på kylflänsen pga av att det var alldeles för stort.

Undrar därför om det finns någon här som har byggt en dator med U14s? Den är lite mindre än U15, men jag vill ändå vara säker på att det inte kommer bli problem med utrymme väl när jag ska bygga datorn. Jag hade tänkt att använda alla fyra minnesplatserna på moderkortet.

Menar du D15? Finns inget som heter U15.

Jag har en U14 i min dator, kan försöka få en bild på hur det ser ut. Måste du använda alla fyra minnesplatserna kanske det blir tajt men det beror även på vilket moderkort du har.

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@Andreaz1: Just ja D15, menar jag. Ska ändra på texten
Jag kommer använda Asus x570 Prime Pro till bygget.

Permalänk
Permalänk
Medlem
Skrivet av danolundgren:

Den sida säger om det passar moderkortet verkar det som, dvs. om det finns mounting kit för moderkortet. Det nämner inte om det kommer finnas utrymme om man installerar minnesmoduler på samtliga minnesplatser.