Permalänk
Medlem

Varför skickar du ut skärmen till Falun och dumpar priset, i efterhand? Om du ska sälja den så billigt, varför inte bara behålla den? Måste säga att det känns lite oseriöst, sättet du sköter detta. Du får gärna upplysa mig med logiken i allt detta, för den verkar förlorad i mina ögon...

Permalänk
Medlem

Jag dumpar priset eftersom jag behöver pengarna och vill få den såld, (ingen verkar vilja hämta upp den för 3300) och skickar den till Falun eftersom jag känner att jag inte pallar med att sälja den själv. Jag bor på ett HVB hem och har det inte lätt. Sådär, det borde vara svaret på frågorna Förstår om det ser förvirrande ut och så. Menmen, om du vill ha skärmen så var glad att priset är sänkt!

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

@Razmion:
Well, jag antar att det till del kan svara på frågorna även om en träff på stan inte borde vara så krävande. Näe, min chans att köpa den försvann när den lämnade Uppsala. Frakten för en sån skärm lär äta upp en stor del av mellanskillnaden, samtidigt som risken i att betala för ett paket ifrån en privatperson som inte vill träffas känns allt för hög. Jag är intresserad av att köpa den, men bara mellan 4 ögon.

Permalänk
Medlem

Okej jag förstår, då är det så. Jag får leta vidare. Tack för visat intresse!