Multi Room system som kan kopplas till TVn

Permalänk
Medlem

Multi Room system som kan kopplas till TVn

Halloj!

Jag är lite sugen på att köpa nån eller ett par högtalare, framförallt för musik men jag vill även kunna ansluta de till TVn. För att kunna bygga ut det vart efter är jag intresserad av ett Multi Room system.

Sonos är ju det stora namnet men de har ingen line-in förutom för Play:5 men där med ganska hög latens. Deras lösning är istället en soundbar vilket jag inte är intresserad av vilket gör att Sonos är borta.

Bluesound är ju också ett tungt namn och har line-in men de sticker istället iväg lite i pris...

De jag framförallt tittar på just nu är därför HEOS by Denon eller Musaic. Här finns det dock sämre med recensioner och det är fortfarande bara en analog line-in som gäller, en optisk eller helst HDMI ARC hade ju varit att föredra.

Finns det någon som har gått i liknande banor och har några bra tankar att komma med?

Permalänk
Medlem

Yamahas Musiccast ska klara av det, vet inte om det blir speciellt billigt dock

Skickades från m.sweclockers.com

Permalänk
Medlem

Tack för det tipset!

NX-N500 har fått fantastiska recensioner på ljudet. Något över vad jag tänkt mig men jag märker att den tilltänkta budget sakta men men säkert ökar ju mer jag tittar för att få något som jag faktiskt blir nöjd med.

En sak som oroar mig lite dock är det stängda MusicCast systemet. Yamaha har inte speciellt många högtalare med systemet och bland annat en liten, batteridriven och gärna vattentålig saknas vilket troligtvis skulle bli mitt nästa köp.

Helt klart en intressant produkt, jag är inte såld nu direkt men fortsätter att fundera.