GTA V - "Blinkar" med SLI aktiverat

Permalänk
Entusiast

GTA V - "Blinkar" med SLI aktiverat

Av någon konstig anledning så "blinkar" hela skärmen lite svart varje gång ett skott avfyras ur ett vapen eller när till exempel avgasröret skjuter ut gnistor när man kör och det slår aldrig fel, det händer alltid då.

Om det är på grund av senaste patchen eller inte vet jag inte för det är bara under den nuvarande patchen som jag ägt 2st GTX 780'n.
Värt att nämna är dock att det var likadant i Windows 7 innan jag uppgraderade till Windows 10.
Jag har verkligen försökt med det mesta men det verkar väl som att man får vänta på nya drivrutiner från Nvidia som förhoppningsvis fixar det här eller bara köra med ett grafikkort när jag kör GTA V helt enkelt även om det är lite surt.

Det jag har gjort för att försöka fixa det:

Klockat ner båda korten ordentligt
Ändrat grafikinställningarna till miljontals konfigurationer
Installerat om spelet
Provat tidigare drivrutiner

Jag förväntar mig inte att det här kan fixas utan en ny drivrutin men om någon har ett tips så uppskattas det enormt!

Visa signatur

Den digitala högborgen: [Fractal Design Meshify C] ≈ [Corsair RM850x] ≈ [GeForce RTX 3080] ≈ [AMD Ryzen 7 7800X3D ≈ [Noctua NH-U14S] ≈ [G.Skill Flare X5 32GB@6GHz/CL30] ≈ [MSI MAG B650 TOMAHAWK] ≈ [Kingston Fury Renegade 2 TB] ≈

Permalänk

@Sisyfos: Hej. Jag hade problem med att bilden blinkade konstant i GTA med SLI aktiverat. Löste det genom att pilla lite på kontakterna på SLI bryggan tills det slutade. Kan kanske vara värt att prova?