Spellaptop för max 10.000:-

Permalänk
Medlem

Spellaptop för max 10.000:-

Inledning:
Min gamla laptop har kraschat och nu skall det uppgraderas. Jag spelar en del spel, jag brukar inte ha nå problem att trycka ner grafik för bättre fps. Just nu spelar jag mest WoT som inte har några direkt höga krav men vill klara modernare spel också. Jag har letat rätt mycket men inte hittat nått som matchar perfekt det jag söker.

Frågor att besvara:
De kraven jag hittat hittils som jag vill ha är:
i7
860m+
256~ SSD
Relatvit tyst (om det krävs mindre CPU för att få till det är det ok). Jag spelar i vardagsrummet med frugan i soffan brevid, så argumentet "Men du har ju hörlurar på dig" fungerar inte riktigt i mitt fall.
15.6"
Så tunn det går.

Sökandet:
Den dator jag hittat som matchar hårdvarukraven bäst är helt klart http://www.inet.se/produkt/1972471/asus-n551jm-inet-edition-i.... Dock är den ganska tjock och ganska ful. ROG varianten verkar vara identisk fast dyrare.

Den datorn som matchar bäst och samtidigt är relativt trevlig att vila ögonen på är https://www.alina.se/Produkt.aspx?site=prisjakt&T2=NX.MQLED.0... (även om jag nu läst en del om throttling på den). Även denna Lenovon verkar helt ok https://www.dustinhome.se/product/5010821546/y50-70#specifica.... Problemet med dessa två är att jag vill ha SSD. (Once you go solid you never go back!)

Har jag missat nån laptop som kryssar i alla bockar i min lista? Är det någon som har lyckats hitta en Acer med mitt pris?