Tips på väggfäste, skena eller liknande

Permalänk

Tips på väggfäste, skena eller liknande

Tjena. Har en 27" ASUS PB278Q 1440P och är väldigt nöjd med skärmen överlag och spelar de flesta spelen utan att störa mig på det lilla input lagget som finns. Dock finns det vissa spel som man verkligen märker skillnad, CS t.ex. där låg jag sist varje gång jag spelade med den nya skärmen. Till slut testade jag min gamla igen då det aldrig hade gått så dåligt och direkt gick det mycket bättre.
Jag har min gamla IPS skärm med upplösningen 1680x1050 som sekundär skärm men funderade på att byta ut den till en 144HZ skärm.

Just nu sitter min 27" skärm rakt framför mig på väggen uppsatt högre än vad foten klarar av, för att jag vill ha ungefär mitten av skärmen i ögonhöjd, den sitter med en enkel liten platta liknande denna http://www.inet.se/produkt/2201813/vaggfaste-neovo-wmk-01.
Den andra sitter på en sådan här arm vänster om den primära skärmen, http://www.inet.se/produkt/2202220/vaggfaste-for-skarm-arm-17.... Lämnar man muttrarna något lösa så kan man flytta den någorlunda lätt, den kan också flyttas så pass mycket att jag nästan har den mitt framför den andra skärmen.
Men det känns ändå inte optimalt och tar lite för lång tid för att man ska orka flytta det fram och tillbaka.

Så jag är ute efter lite idéer på hur man smidigt ska kunna byta mellan två skärmar, någon slags skena kanske? Eller en längre arm som är smidig att justera och inte kräver verktyg.

Blir kanske en 144Hz skärm om någon dyker upp på rea. Jag känner såhär i efterhand att jag kunde ha lagt 7000 på en ROG Swift då denna ändå gick på 4500. Men nu när jag redan har denna känner jag inte för att ge så mycket.

Men som sagt hade uppskattat lite tips och idéer. Tack på förhand.

Edit: Alternativ två är ju att försöka sälja min nuvarande och köpa ROG Swift, frågan är om jag kommer att tycka att färgerna på Swiftens TN-panel är mycket sämre än PB278Q? Vad tror ni? Verkar dock som att den har många fel och får mig verkligen att vela då det handlar om runt 7000.