Samsung Galaxy S3 (GT-19300) - fast i konstigt läge med log

Permalänk
Medlem

Samsung Galaxy S3 (GT-19300) - fast i konstigt läge med log

Tjena Sweclockers!

Jag fick hjälp av en vän att roota min mobil. Hela processen gick snett och nu sitter jag fast i något konstigt läge som inte går att komma ur.

Personen som rootade mobilen kunde inte genomföra det då det enligt honom fattades filer i systemet eller att Android versionen inte hade stöd för den här typen av rootningsmetod. Vi fastnade i något konstigt läge efter att ha försökt roota den. Min vän försökte unrootade mobilen för att förhoppningsvis kunna återställa den. Det verkade inte heller fungera. Efter unrootningen var vi fast i något läge där en svart ruta med gul text har popat up över skärmen. Rutan innehåller någon form av systeminformation.

Min vän har gjort allt han kan och jag har bristande kunskap inom ämnet. Har googlat väldigt mycket på det här men har inte blivit klokare. Det verkar finnas mycket information kring det här problemet men jag har inte hittat någon lösning. Jag har testat att fabriksåterställa mobilen flera gånger.

Jag hoppas att ni mobilexperter på Sweclockers kan hjälpa mig med det här.

Tack på förhand!

Permalänk

Stäng av mobilen.

Håll in volym upp, hemknappen och tryck sedan på power-knappen. Håll in alla tre tills du kommer in i ett konstigt mörkt menyläge med en Android-gubbe i bakgrunden. Här kan du göra grejer.

Googla på recovery mode Galaxy S3 så hittar du mer.