Ljudkort till SH PC360 G4ME

Permalänk
Medlem

Ljudkort till SH PC360 G4ME

Tja,

Har var lite lur på att köpa ett nytt headset ett tag nu och det lutar mot ett Sennheiser PC360 G4ME, till dessa hade jag tänkt komplettera med ett lite billigare ljudkort.

Spelar mest med hörlurar, har ett par schyssta bose högtalare som jag trycker lite musik ur emellanåt, men huvudsakligen så är det Battlefield 4 med hörlurar som gäller, finns det nått billigt ljudkort, max 500 kr som skulle kunna rekommenderas?

Tack på förhand

Permalänk
Moderator
Moderator

*Tråd rensad.*

Citat:

§ 9
Marknadsföring och annonsering

Forumet får inte användas för annonsering eller marknadsföring av egen eller andras verksamhet. Privatpersoner ska använda Marknad för all slags handel. Det räknas alltid som marknadsföring att sprida länkar som är utformade så att någon tjänar pengar, får poäng eller liknande när de används. Ett annat exempel är platsannonser. För sådana hänvisar vi till vår särskilda jobbavdelning.

§ 4
Bumpning

Det är inte tillåtet att skriva inlägg som endast är till för att flytta tråden högre upp i trådlistningen (så kallad bumpning). Däremot är det tillåtet att skriva flera inlägg i rad förutsatt att varje nytt inlägg tillför information eller på annat sätt för diskussionen framåt. Regeln finns för att alla ska få samma chans att få sina trådar uppmärksammade och för att forumet ska bli så överskådligt som möjligt.

http://www.sweclockers.com/forum/regler

Visa signatur

*-<|:C-<-<

Nytt namn, samma bismak.