Blackboard 10man raiding @Ragnaros rekryterar!

Permalänk
Medlem

Blackboard 10man raiding @Ragnaros rekryterar!

Vi är ett gott gäng som nyligen transfered från Nordrassil till Ragnaros eftersom Nord var i stort sett dött. Vi fick upp hoppet när Blizzard annonserade xrealms, men eftersom det blev försenat så såg vi oss tvingade till att flytta. I flytten förlorade vi några medlemmar så nu rekryterar vi för att fylla igen hålen.

Mestadelen av våra medlemmar är 30+ med familjer och barn, men det har inte hindrat oss från progress. Många svenskar och norrmän, en och annan britt och belgare. Vi är en tajt gemenskap och försöker hålla oss 12-13 raidmedlemmar I ToT kom vi upp till 2/ 13 hc men hade mer att ge men pga avsaknad av vettiga ansökningar så hade vi oftast problem med att få ihop folk till raiderna. De flesta av oss har raidat ihop sen WoTLK och har gedigen progress erfarenhet från heroic modes.

Nu är vi ute efter nya äventyr och är därmed öppna för nya applikanter, vi söker dig något avdankad raider som inte har tid och lust att raida 8 timmar om dagen men ändå är ute efter utmaningar. Du ska helst inte börja gnälla eller gråta efter 20 wipes eller att du får sitta på bänken för kvällen, vi försöker hålla humöret uppe hela kvällen. Vi ser gärna att du är uppläst om din klass och encounters, vi är inte där för att boosta dig eller lära dig att spela.

Våra raiddagar och tider är 20.00- 24.00 torsdag, söndag och tisdag med eventuell onsdag som extra raiddag när nytt content kommer upp.

Är du intresserad besök oss på http://blackboard.enjin.com/ och lämna en ansökan eller vi privat pm här på forumet.