World of tanks-tråden

Permalänk
Medlem
Skrivet av Schluug:

Chrysler K - ännu en premium-vagn som är bättre än motsvarande icke-premium. Gamla T32:an ligger ju hopplöst efter allt. Mest komiskt är att Chrystler K har samma prem ammo som T32, men 260 pen istället för 245 som på T32. WG logic..

Patriot ska vi inte ens nämna, ännu mer OP än ChK.

Fast Chrysler är ju långt ifrån op...
Edit* den är den dock bättre än t32an överallt förutom armor... Spelet blir mer och mer pay2win...

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

CPU: Ryzen 7 5800X3D, GPU: Powercolor Radeon RX 6900 XT Red Devil Ultimate, MOBO: MSI B550M MAG Mortar, RAM: 32GB 3200MHZ, Nätdel: be quiet! Dark Power 12 750W, Lagring: 3TB SSD

Permalänk
Medlem
Skrivet av Klonk97:

Fast Chrysler är ju långt ifrån op...

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Det återstår att se. Jag tror att Chrystlern kommer att vara en sådan tank som de bra spelarna kommer dominera i, och de lite sämre som inte hanterar side-scraping kommer klanta bort sig i. Men jag håller med, den verkar vara långt ifrån så OP som andra nyligen lanserade premiums..

Visa signatur

- R5 5600X | 32GB RAM | GTX 1080 | ASUS ROG STRIX B550-I | NZXT H1 -

Permalänk
Medlem

WG bryr sig endast om OP premiums eftersom de tjänar mycket pengar på det. Synd att balansen ska kuvas så mycket, då det orginala konceptet med premiums var att fördelen endast skulle vara mer xp och krediter samt möjlighet att träna crews. men så länge folk glatt skjuter guldammo så kommer WG att släppa mer och mer armored tanks eftersom folk "måste" skjuta guld. Skulle alla sluta skjuta guld så skulle WG lyssna förr eller senare tror jag. De flesta spelarna vill ju inte ha balans heller, skulle de bryr dig om balans skulle de inte skjuta guld eller köpa/spela obalanserade tanks.

Jag skjuter inte guld eller köper inte premium tanks då jag inte vill stödja dessa obalanserade aspekt av spelet. Fler på swec borde följa min norm.

Chryser är OP och obalanserad, den kan ju inte pennad frammifrån av de flesta tier 8 HTs med AP och den kan inte penna sig själv frammifrån med AP. Tanken är inte balanserad på något vis. Jag tror inte folk fattar att det är natt och dag att lira med guldammo och utan 2017, när fler och fler tanks förlorar sina weakspots och fler och fler obalanserade premiums introduceras. På vilket sätt är det skill om en chrysler K står rakt fram och bouncar skott från en vk45a, t32 eller tiger II, och sedan pennar detta i retur gång på gång? Inte ens om man laddar guld med en annan tier 8 HT kan man ut dpm chryster K då den har 1900 base DPM, vilket är rätt högt för en tier 8 HT med armor. Denna tanken är en total noob-wagon, com dessutom har 20mm extra apcr penm än T32. Hur är detta inte pay2win element? Blir arg på kassa spelare som försöker försvara obalanserade tanks utan att dem själva spelat så som spelet var designat.

Innan var man rädd för tanks så som is3 och kv4, men dessa är inte ens ett hot jämfört med senaste premiumtanksen som introducerats. Så långt har det gått. Nu spelar det ingen roll om man har 90% hit ratio och positionerar sig perfekt eller är bra på att aima, man kan ändå inte penna med AP eller i vissa fall med guld ammo.

Permalänk

Hehe. Premiums är för folk som spelar på "easy" nivå, själv spelar jag på "nightmare".
Jag tycker förövrigt att apcr skall göra 20% mindre skada. Mindre mängd (inget?) sprängmedel i apcr.

Permalänk
Medlem

WGs affärsmodell är kortsiktig vinst och de tjänar extremt mycket på att ha guldammo så som det är, och för att inte folk ska klaga för mycket introducerar dem OP tanks där man "måste" skjuta premium ammo. Chrysler K är ett bra exampel, varför "bara" 198mm AP och 260mm apcr? Detta är receptet för guldspam eftersom ingen kommer kunna använda tanken effektivt med standard AP. Ett bättre alternativ hade varit att ge tanken 230mm apcr som standard (och balanserar armor med riktiga weakspots etc) och premium ammo på t.ex. 255-258mm apcr.

Ett spel ska inte balanseras utefter guldammo. Om balans hade varit närvarande skulle endast standard ap/apcr/heat finnas och alternativt he. Var är meningen att ta bort weakspots när man ändå kan bli pennad med guld kanske många säger. Tja...folk måste spendera pengar för att penna tanks de annars skulle gjort om balansen var aktiv i spelet.

Det är enligt mig idiotisk speldesign om man måste spendera pengar för att penna samma tier tanks. Guld är fortfarande pay2win eftersom man måste ha premiumkonto eller premium tank för att ha råd med guldanvändande i högre tiers. Det är realistiskt ingen snubbe som spelar 10 spel på tier 5 för att sedan ha råd att spela 3 st tier 8 spel och använda guld, de flesta köper premiumkonto direkt och trycker 2.

Jag använder inte guld enbart för att jag inte vill stödja WGs dumma powercreep, även fast jag med gott samvete skulle kunna göra det på tanks så som defender, amx49 och framtida chrysler K och annat trams som WG buffat.

De enda som inte klagar på guldanvändande eller nya premiumtanks är antingen de som själva skjuter guld eller spelar obalanserade premiums. Jag tror inte det finns en enda bra spelare som lirar utan guldammo som gillar WGs senaste ändringar.

Ett annat obalanserat element som testas är också super equipment och consumables som endast kan intjänas is ranked battles på tier 10. Detta är också helt obalanserad och går emot WGs tidigare diskussioner om att "balansera equipment och skills, etc" för att inte göra tanken för stark. Ranked battles på tier 10 är pay2play eftersom de flesta måste ha premiumkonto för att ha råd att spela ranked battles OCH använda guld (vilket kommer vara avgörande då man spelar med likasinnade). Hur kan man ens ha rankade spel med guldammo och all obalans är en annan fråga? Allt tyder på att WG riktar sig till tryhard "casuals" eftersom ingen riktig bra spelar kan samtycka med WGs senaste beslut såvidare de inte är betala av WG eller fjäskar för dem t.ex. quickybaby.

Permalänk
Medlem

Det lutar mer och mer åt att lägga WoT på hyllan tillsvidare. Spelet är på väg åt helt fel håll och nu har de även börjat censurera videos på Youtube som kritiserar spelet, t.ex SirFoch nu idag när han kritiserade just Chrystler K.

Där någonstans drar jag min gräns.. 25k matcher, men nu får det fasen räcka!

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

- R5 5600X | 32GB RAM | GTX 1080 | ASUS ROG STRIX B550-I | NZXT H1 -

Permalänk
Medlem

Bättre att lira AAA-titel singelplayerspel, då vet man att balansen är riktig och man slipper frustration och allt som kommer med kompetitiva onlinespel. Wot kunde ha varit mycket bättre utan alla balans-fel.

Permalänk
Skrivet av lethul:

https://worldoftanks.eu/en/news/esports/gf17-in-goteborg/

Nån som har en aning om vad för give aways det brukar vara på sådana tillställningar?

De brukar kunna dela/lotta ut Type 59-koder, bonuskoder för 7 dagar premiums och lite annat smått o gott som passar däremellan.

Permalänk
Medlem
Skrivet av lethul:

https://worldoftanks.eu/en/news/esports/gf17-in-goteborg/

Nån som har en aning om vad för give aways det brukar vara på sådana tillställningar?

Är det de som är viktigt?

Jag ska dit och hoppas att det kommer lite roligt folk.

Visa signatur

Dator: Ryzen 3900x - 16Gb - EVGA 3060 - Acer Predator X34A
Server: Synology DS415+ 3st WD red 6Tb 1st Toshiba N300 8Tb
Anslutning: Fiber 500Mbit
Bilar: Tesla model 3 LR 2023, MG EV ZS 2021
Solceller: 12,1kwh Batteri på gång.

Permalänk
Medlem

@kriller007: Ja de tycker jag, vill inte träffa folk

Permalänk
Medlem
Skrivet av lethul:

@kriller007: Ja de tycker jag, vill inte träffa folk

Jag tror inte du ska gå dit med förhoppningen att du ska få något fantastiskt. Skulle gissa på ett par dagars premium-tid eller eventuellt något tier-3 premiumvagn på sin höjd. Det är ju mest ett event för att socialisera med andra likasinnade samt titta på när proffsen lirar.

Visa signatur

- R5 5600X | 32GB RAM | GTX 1080 | ASUS ROG STRIX B550-I | NZXT H1 -

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

WGs affärsmodell är kortsiktig vinst och de tjänar extremt mycket på att ha guldammo så som det är, och för att inte folk ska klaga... och så vidare...

Nu har jag i princip varit borta från SC i över ett och ett halvt år, men vissa saker ändras sig visst inte...

@VideoyGTX, så här 18 månader senare är det fortfarande samma retorik och tyckande om vad som är "rätt" från din sida - så jag undrar bara i min stillhet varför du fortfarande spelar WoT?

Permalänk
Medlem

Tankfest är ett PR-jippo inget annat. Hela WG är ett absurt propagandasystem för att sälja mer OP premiums and premiumkonto. Exempel på absurd och ful marknadsföring:

1. Skryt om E5:ans misslyckade HD konvertering vilken buffade armor till extrema nivåer (vem marknadsför ett misstag ärligt)?
2. Skryt om IS3:an vilken för några år sedan var den starkaste tier 8 vagnen
3. Skryt om diverse OP premiumvagnar
4. Sist men inte minst Chrysler K videon, där WG själva erkänner att ingen tier 8 kan penna vagnen frammifrån om den vinklar lite. Igen så marknadsför de ett misstag eller dåligt balanseringselement i spelet. Är WG cyniska eller ser dem helt enkelt inte vilka fel spelet har?

Jag undrar dessutom vilka spelare som köper dessa premiums, de kan omöjligt förstår sig på balansen i spelet och köper endast dessa premiums för att "staspadda".

Chrysler K är ett skämt, och varje spel igår var fyllda av 2-3 chrysler K på varje sida. Tanken är mobil som en is3a, har inga riktiga weakspots frammifrån, och har gun handling likt medium tanks, and DPM är inte heller dålig.

@Cybertsen
Jag lirar wot eftersom spelet i helhet är bra, men WGs dåliga beslut sista tiden gör mig irriterad. Jag har för mycket tid och pengar investerade för att bara "lämna" spelet. Att folk klagar tyder på att de bryr sig om spelet, om folk bara skulle "skita" i det skulle spelet dö eftersom ingen skulle bry dig om att lira längre i slutändan. Det behövs drivkrafter till förändring. Det är inte endast jag som anser att WGs affärsmodell är p2w, det anser de flesta andra kompetenta spelarna också förutom QB vilka fjäskar för WG. Det är synd att ett koncept som är/var så bra som WOT ska förstöras pga. de giriga ägarna.

WOT har alltid varit pay2win, men nu är det mer tydlig än någonsin med senaste OP premiums, borttagning av weakspots samt superequipment. Det är rent realistiskt extremt få som lirar flertal spel på tier 5 för att sedan ha råd att lira ett fåtal högre tiers och skjuta guld. Folk köper premiumkonto direkt eller premiumtanks för att ha råd med högre tiers och guldanvändande samt consumables. Där med är wot inte endast pay2win, det är också pay2play med avseense på högre tiers. I praktiken är wot inte gratis, skulle det vara det skulle inte Victor Kisly bli miljadär inom relativt kort tid och de skulle heller inte ha råd med massa PR jippon samt andra projekt för miljarder. Free2play och icke-pay2win är endast termer som används i marknadsföringssyfte, men i själva verket är spelet designat att folk ska spendera pengar och i de flesta fallen mycket pengar för att lirar högre tiers (vilka är mest relevanta sett till marknadsföringen).

WG kan gärna tjäna pengar, men de ska göra det på etiskt vis och inte på bekostnad av icke-befintlig spelbalans (nuvarande läge). Jag hade varit beredd att betala dubbla kostnaden för premiumkonto om spelet bara hade varit bra balanserat och jag tror de flesta andra hade gjort det också eftersom bra spelbalans är nycklen till framgång och långlevande.

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

[Annat ämne]

@Cybertsen
Jag lirar wot eftersom spelet i helhet är bra, ...

Men vad hoppas du uppnå i detta forumet?

Som sagt, jag kommer tillbaka 18 månader senare och du har - låt oss kalla det - samma "tema".
Måste bli lite enformigt i längden...om inte annat för övriga som följer tråden...

Permalänk
Medlem

Om ingen annan vill skriva något så är det inte mitt "fel". Jag tycker att jag skriver viktig information, speciellt till nya spelare som råkar läsa tråden.

Finn flera fel:
https://www.youtube.com/watch?v=PU9SGpYiAIo

WG marknadsför en obalanserad tank utan skam...och detta är inte p2w eller p2p? Bara ett exempel som gör mig irriterad.

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

WOT har alltid varit pay2win, men nu är det mer tydlig än någonsin.. .

Måste faktiskt säga att det var mycket mer pay2win innan, när guld ammo endast gick att få för guld alltså riktiga pengar. Inte bara det utan på den tiden hade de även mer pen också. Tex IS8 hade 400mm pen på sina guld skott. Men vad du säger är sant. Det börjar gå åt samma håll nu.

Mvh

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

CPU: Ryzen 7 5800X3D, GPU: Powercolor Radeon RX 6900 XT Red Devil Ultimate, MOBO: MSI B550M MAG Mortar, RAM: 32GB 3200MHZ, Nätdel: be quiet! Dark Power 12 750W, Lagring: 3TB SSD

Permalänk
Medlem

Det är lika mycket pay2win nu i praktiken eftersom majoriteten av spelare köper premium tanks eller premiumkonto med riktiga pengar för att ha råd med guldskott, vilka kostar ibland upp till 5 gånger mer än standardammo. Inte bara det, i och med att weakspots tas bort på tanks och armor buffas utan att standardpen ökas "måste" man använda guld mer än någonsin. Det tredje argumentet är så klart obalanserade premiums vilka endast kan köpas för pengar.

De flesta köpte inte guldammo för riktiga pengar innan, utan de använde guld som de tjänat i clanwars till det. Resten av spelarna sköt inte guld eftersom man behövde inte det och/eller folk spelade sin roll bättre.

Att göra guldammo för "krediter" var ett strategisikt långsiktigt beslut av WG för att öka intäkterna och det har fungerat mycket bra. Problemet var att WG överdrev, de har nu gjort guldammo till ett måste för att vara kompetitiv eftersom tanks på samma tier längre inte kan penna varandra frammifrån t.ex. HTs mot HTs. Så var det aldrig innan någonsin.

Nu så måste spelare skjuta guld på vissa tanks för att vara kompetitiva och detta gör att spelare som inte betalar utklassas dvs. det är pay2win. På samma gång så görs armor värdelöst på de flesta tanksen om folk använder guld och där med uppfyller inte WG sin 3 års långa strategi att göra armor mer "värdefullt". Dvs. allt balanseringssnack de senaste åren har inte resulterat i annat än att öka försäljningen av premiumkonto och premumtanks för att använda guldammo och statspadda. En dålig ide enligt mig och många.

Vad är de för mening att ha armorvärden om de ändå kan "övervinnas" med guldammo? Jo, endast de som har råd att betala för spelet kan prestera bra medans de andra kan gömma sig i ett hörn, att inte WG inser att detta är pay2win är ironiskt. Det är för majoriteten av spelarna inte möjligt att gå jämnt med standardkonto spelandes högre tiers (8-10) och använda guld samt standardconsumables, så hur är högre tiers free2play kan man fråga sig? Kanske för den ytterst lilla minoriteten som spelar extremt bra men även då är det tveksamt eftersom guldammo är så pass mycket dyrare än standard. Faktum att gratisspelare måste grinda tier 5 för att ha råd att spela högre tiers styrker ju mitt påstående att WOT inte bara är icke-free2play (avseende på högre tiers) utan också pay2win eftersom det blir för dyrt att lira högre tiers med consumables och guldammo på standardaccount. Men detta säger inte WG, utan marknadsföringen fokuserar nästa uteslutande på tier 8-10 vagnar dvs. high tier spel men de nämner inte direkt att premiumkonto är ett måste för att spela dessa tiers kompetitivt. Deras taktik är ju så klart att locka gratisspelare och sedan få dem att spendera riktiga pengar eftersom det är det enda vettiga alternativet för ens framgång i spelet. Inget fel med det om det hålls på en rimlig nivå, men nu 2017 är det extremt.

Permalänk
Skrivet av VideoyGTX:

Jag tycker att jag skriver viktig information, speciellt till nya spelare som råkar läsa tråden.

Hah! Viktig information? Vart då?

Permalänk
Medlem

Information om spelets ekonomi bland annat, och att termerna free2play saknar praktisk grund. Jag önskar jag visste sådant innan jag började lira t.ex.

Permalänk

Så att wg är giriga och vill sälja premiumvagnar och premiumkonto är vad en nybörjare vill veta?

Nä tyvärr, av det du skrivit de senaste sidorna ser jag väldigt lite som kan vara av värde för nya och potentiellt nya spelare, såvida du inte vill skrämma bort dom förstås.

Permalänk
Medlem

Det är upp till läsaren att bedöma, jag tycker det är viktig information och så gör de flesta nuförtiden efter incidenten med "sirfoch".

Permalänk
Medlem

Lirade en hel del, mest under 2012-2013, och har nu kört lite sen årsskiftet, fortfarande roligt, men jag håller mig till Tier 5-8 typiskt, tycker det fungerar OK att dra in pengar där, använder kanske nån guldammo per runda, oftast för att skrämma bort mediums som försöker ta position snabbt.

Nån gång köpte jag en premiumtank för att öka silverintäkterna, dock så klassar jag det inte som nödvändigt, utan mer praktiskt och man vill avancera snabbare.

Dock har aldrig betraktat WoT som ren free2play, det borde vara uppenbart efter ett par-tre månaders spelande, speciellt om man snabbt vill klättra till högre tier, 8-10-tanks kostar en hel del deg, i och för sig får man tillbaka en hygglig summa om man säljer sin gamla vagn.

Visa signatur

|[●▪▪●]| #Lekburk#: Ryzen 3700X >-< GB-X570-AE >-< 32GB DDR4 >-< MSI RTX 3070 >-< 970 EVO 1TB SSD>--
--< Arctic Freezer 34 >-< FD Define R4 >-< Seasonic F.+ 650W >-< Acer XF270HUA >-< AOC Q2778VQE >--
#Servering#: Ryzen 1700@3,6GHz >-< Prime X470 Pro >-< 16GB DDR4 >-< GTX 1030 >-< 970 EVO 500GB SSD >--
--< Stockkylare >-< Antec P182 >-< Silver Power 600W >-< Samsung 245T |[●▪▪●]|

Permalänk
Skrivet av Cybertsen:

Men vad hoppas du uppnå i detta forumet?

Som sagt, jag kommer tillbaka 18 månader senare och du har - låt oss kalla det - samma "tema".
Måste bli lite enformigt i längden...om inte annat för övriga som följer tråden...

Ja tråden har varit rätt gnällig ett bra tag, jag och en till som hängde mycket här förr postar numera ganska frekvent på wot eu forums, där är det faktiskt muntrare!

Permalänk
Medlem

Jag är munter, jag tycker att förändringarna i 9.18 var okej så som bättre MM och arty. Nu så möter man max 3st tier 10 vilket är mycket bättre än innan. Jag tycker spelet är roligare nu eftersom man känner att man kan påverka mer även om det är psykologiskt.

Permalänk
Medlem

Har spelat mycket WoT sedan betan, och tycker mig se samma beteende hos nästan alla som spelar spelet - klaga, klaga och återigen klaga. Men ändå fortsätter de flesta att spela, och återigen klaga. Nu klagar jag personligen inte på att folk klagar, men jag har ett tips; sluta spela WoT ett tag. Jag har varit nykter i princip hela 2017, och jag saknar inte längre spelet! Inte förrän nu har jag börjat inse hur negativt spelet faktiskt påverkade mig, ärligt talat.

Visa signatur

MSI RTX 3080 Gaming X | R7 3800X | 16 GB RAM @ 3600 MHz | Seasonic Prime Ultra 850W | Corsair MP510 960GB + Crucial MX 300 525GB

Permalänk
Medlem

Spelet behöver inte påverkar något negativt om man bara ser det som ett "spel". Det är när man börjar bli kompetitiv och analyserar alla faktorer som begränsar ens prestanda och/eller upplevelse. Spelet är designat att göra folk beroende eller i alla fall få folk att spela vidare och spendera pengar. Och detta fungerar på mig och många andra, vi kanske är svaga individer.

Men du kan med gått samvete komma tillbaka till spelet igen då arty har ändrats och lägre tiers upp till tier 8 har gynnats av bättre MM.

Det är den kompetitiva miljön som gör att folk klagar i wot och andra liknande multiplayerspel. För avslappning är singelplayer bättre eftersom man tävlar endast mot sig själv och förhoppningsvis är icke-free2play spel eller icke-pay2win spel bättre balanserade.

Jag personligen tycker WOT är roligare sedan 9.18 eftersom man slipper massiv skada från arty, max 3 arty per lag samt är man alltid majoritet som bottom tier. Att platoona med en polare är roligt. Sedan så har jag så mycket tid och pengar "investerade" i spelet att det vore synd att inte dra nytta av det för att ha kul.

Permalänk
Medlem
Skrivet av CarlosBananos:

Har spelat mycket WoT sedan betan, och tycker mig se samma beteende hos nästan alla som spelar spelet - klaga, klaga och återigen klaga. Men ändå fortsätter de flesta att spela, och återigen klaga. Nu klagar jag personligen inte på att folk klagar, men jag har ett tips; sluta spela WoT ett tag. Jag har varit nykter i princip hela 2017, och jag saknar inte längre spelet! Inte förrän nu har jag börjat inse hur negativt spelet faktiskt påverkade mig, ärligt talat.

Det kan vara svårt att lägga helt på hyllan, men att försöka hitta alternativa spel att köra mellan gångerna det går så dåligt att man vill skjuta sig själv är inte fel.

Visa signatur

+++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

"Real stupidity beats artificial intelligence every time." - Terry Pratchett, Hogfather

Permalänk
Medlem
Skrivet av VideoyGTX:

Spelet behöver inte påverkar något negativt om man bara ser det som ett "spel". Det är när man börjar bli kompetitiv och analyserar alla faktorer som begränsar ens prestanda och/eller upplevelse. Spelet är designat att göra folk beroende eller i alla fall få folk att spela vidare och spendera pengar. Och detta fungerar på mig och många andra, vi kanske är svaga individer.

Men du kan med gått samvete komma tillbaka till spelet igen då arty har ändrats och lägre tiers upp till tier 8 har gynnats av bättre MM.

Det är den kompetitiva miljön som gör att folk klagar i wot och andra liknande multiplayerspel. För avslappning är singelplayer bättre eftersom man tävlar endast mot sig själv och förhoppningsvis är icke-free2play spel eller icke-pay2win spel bättre balanserade.

Jag personligen tycker WOT är roligare sedan 9.18 eftersom man slipper massiv skada från arty, max 3 arty per lag samt är man alltid majoritet som bottom tier. Att platoona med en polare är roligt. Sedan så har jag så mycket tid och pengar "investerade" i spelet att det vore synd att inte dra nytta av det för att ha kul.

Vi är inte svaga individer, vi är helt enkelt människor. Spelet spelar på våra instinkter, typ. Sett ur ett psykologiskt perspektiv. Problemet är att även spelare som spelar casual vissnar helt väldigt ofta, det har jag uppmärksammat i mina kretsar. Ännu värre blir det om man börjar bry sig om WN8 osv. Efter att min gick över 2000 efter tusentals strider av sub-1000 har spelet bara blivit mer och mer jobbigt.

WoT är faktiskt kul, ja. Det håller jag ärligt talat med om. Men det är för mig, och troligtvis många andra, inte värt de negativa aspekterna av spelet. Jag var också fast i att jag spenderat så mycket, investerat i premium tanks osv. Men vad tusan, jag kom fram till att det inte får vara en anledning att fortsätta - vad är roligt med det, egentligen? Då riskerar det endast att bli värre, typ.

WoT är brilliant konstruerat. Svårt att nå en slutsats om spelet är bra eller ej, om man nu vill se på det ur ett väldigt simpelt perspektiv.

Skrivet av scienta:

Det kan vara svårt att lägga helt på hyllan, men att försöka hitta alternativa spel att köra mellan gångerna det går så dåligt att man vill skjuta sig själv är inte fel.

Ruskigt svårt till och med! Gäller likt många andra saker i livet att hitta en balans. Problemet med WoT är att spelet utan större problem suger in spelaren lite för mycket.

Visa signatur

MSI RTX 3080 Gaming X | R7 3800X | 16 GB RAM @ 3600 MHz | Seasonic Prime Ultra 850W | Corsair MP510 960GB + Crucial MX 300 525GB

Permalänk
Medlem
Skrivet av CarlosBananos:

Har spelat mycket WoT sedan betan, och tycker mig se samma beteende hos nästan alla som spelar spelet - klaga, klaga och återigen klaga. Men ändå fortsätter de flesta att spela, och återigen klaga. Nu klagar jag personligen inte på att folk klagar, men jag har ett tips; sluta spela WoT ett tag. Jag har varit nykter i princip hela 2017, och jag saknar inte längre spelet! Inte förrän nu har jag börjat inse hur negativt spelet faktiskt påverkade mig, ärligt talat.

Japp samma här spelade WoT nästan konstant när det kom 2010-2012 men runt 2012 tappade jag suget när WG började nerfa tanks till höger och vänster samt tjecker/polacker och balt folk gjorde spelet helt ospelbart Under den tiden kändes det som. Så sedan 2012 så har jag inte rört WoT fram tills de började släppa svenska stridsvagnar då va man tvungen att väcka liv i kontot för att testa dem men jag kände det som fick mig att sluta fans kvar så jag har inte rört WoT efter det testet av svenska trädet.

Så nu för tiden om jag blir sugen på att spela ett stridsvagns-spel så blir det war thunder för mig men tyvärr så lider de av samma problem som WG(ryssar) favoriserar sina egna och det mesta roligt ska vara premium :/

Visa signatur

AMD Ryzen 3900X, Gigabyte X570 AORUS ELITE,
G.Skill Flare X 32GB 3200MHz, FOCUS GX 850W, SSD 125 och 500GB, HDD 2tb, Gainward GeForce RTX 4090 Phantom
Laptops:MSI GT73VR 6RE Titan

Permalänk
Medlem

Jag är en ny WOT lirare, vill gärna hitta folk att spela med.