Komplett.se - allmän diskussion

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Andreas D
Då har du ett ypperligt tillfälle att få svar på den frågan eftersom du surfar Sveriges största datorforum.

- Han har bara "3196" poster sen tidigare xD

Citat:

Ursprungligen inskrivet av anders.149
Sure, passar Nexus LOW-7000 R2 ihop med DFI Lanparty MI P55-T36? Det är otroligt mycket komponenter runt sockeln, både på ovan- och undersida av moderkortet vilket gjort att alla kylare jag provat med innan inte fungerat. Minnessockeln sitter även den lite för nära.

Ser gott om utrymme, btw de gula är mosfet-kretsarna, dessa bör du montera kylning på, de rapporteras om höga temp 80c+ på andra forum

Citat:

but you need to do the ones on the back too as they are the ones that go pop.

edit:
Komplett...

Citat:

Huddit
Vi beklagar att du fick tvetydig information från oss. Bakgrunden till det felaktiga priset på Define R2 berodde på en mindre miss i vår kampanjplanering. Givetvis skall alla få korrekta svar från vår kundservice och vi skall arbeta för att precisionen bibehålls så att undantag, som i ditt fall uppstår så sällan som möjligt.

Källkritisk till era svar "uppstår så sällan som möjligt" detta ska vara 0 zip zero nada, alt utöver är brist på personal!
Att man "råkar" missa kampanj tycker jag är missledande reklam dvs företaget är skyldig då.

Citat:

joioi50
Jag kan ge dig 3 snabba svar på dina frågor, för utförligare svar bö du kontakta kundservice via mail eller telefon.
1. jag har eventuellt köpt fel moderkort då den inte stöder cpun utan bios updatering, kan man returnera moderkortet till lagershop eller måste den postas?
1: ja
2. Hur är det om varan inte har hämtats ut ännu från lagershop?
2: Ej uthämtade ordrar returneras till lagret.
3. Om jag förstått rätt ska varan hämtas inom 5 arbetsdagar efter sms?betyder det att om man får sms kl: 10:00 måndag så ska man hämta varan senas fredag kl 10:00?
3: Vi räknar hela dagar, så får du ditt sms under måndagen så har du till och med fredag på dig att hämta ditt paket oavsett vilken tid du fick ditt SMS.

1: Enligt köp/distanslag så har du full returrätt å kan kräva förbetald retur sedel
◊ Konsumenten kan inte ställa de frågor om produkten, priser,
avtalsvillkor m.m. som faller sig naturligt vid ett personligt besök i en
butik. Det bör dock framhållas att det interaktiva inslaget kan komma
att uppväga frånvaron av personlig kontakt.
◊ Konsumenten kan inte undersöka varan före köpet. Risken att
drabbas av negativa överraskningar när man väl fått varan torde vara
stor.
◊ Avtalssituationen kan enligt min mening, särskilt för en ovan
användare av datorn, innehålla ett visst överraskningsmoment.
Internet erbjuder en oerhört stor mängd information. Med några enkla
klick förflyttar sig köparen mellan olika säljares webbsidor och gör
sina beställningar. Risken finns att konsumenten förhastar sig och
ingår köpavtal som han snabbt ångrar eller genom ett antal klick gör
en beställning av misstag.
För det fall konsumenten
utövar sin ångerrätt skall parternas prestationer återgå, dvs. säljaren
skall hämta varan eller tillhandahålla förpackning och porto och
konsumenten skall få pengarna tillbaka (9 och 10 §§)
Köparen har enligt riktlinjerna rätt att inom
åtminstone tio dagar från mottagandet av varan utan angivande av skäl
frånträda köpet genom att återsända varan till säljaren (punkt 2.2)

2:

Citat:

utdrag från komplett.se
3.3 I de fall kunden väljer att inte lösa ut beställd försändelse debiteras kunden kostnad för motsvarande frakt (tur och retur), postförskottsavgift samt hanteringsavgift på 187,50 kronor. Hanteringsavgiften skiljer sig vid beställning av Komplett PC-paket

3: Detta är beroende på när paket markeras som retur på olika ställen! dvs i din fråga, sms mån kl:10.00 ska avhämtas innan retur fre (ex:16.00)

ATT LÄMNA VILSELEDANDE INFO FUNKAR INTE!

Visa signatur

Det du inte hinner idag hinner du inte imorgon med.

Permalänk
Inaktiv
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Bloopy
http://i196.photobucket.com/albums/aa131/joshuaLX/MIP55.jpghttp://i196.photobucket.com/albums/aa131/joshuaLX/BackP55.jpg
Ser gott om utrymme, btw de gula är mosfet-kretsarna, dessa bör du montera kylning på, de rapporteras om höga temp 80c+ på andra forum

Markerat det som normalt sett tar i. Då jag inte vet exakt hur stort fästet är och hur långt dessa går så kan dessa ta i komponenter runt sockeln.

Inga problem med mina mosfets iallafall. Nuvarande kylare håller dessa svala nog. Tråden du hittat bilderna och textsnuttarna har ju redogjort att det ska vara okej oklockat/lågt klockat iallafall.

Permalänk
Medlem

Komplett lyser med sin frånvaro så av ögonmått skulle jag säga att Nexus LOW-7000 R2 skulle funka bra, ska leta å se om jag finner nån bevis...

http://www.hardwaresecrets.com/article/878/5
Hittar dock inte så mycke bättre bild, viss detaljerad info finns på deras hemsida.

Visa signatur

Det du inte hinner idag hinner du inte imorgon med.

Permalänk
Inaktiv

Största problemet är ju att fästet är gjort för att passa både LGA775, 1156 och 1366. Tidigare kylare jag förökt med som haft fästen för samtliga dessa så har det tagit i komponenter runt om sockeln. Fästplåten blir längre än vad som är avsett.

Synd att Solidworksmodellen inte är mätbar. Nåja, köper eventuellt hem en och provar. Ska något göras får jag förmodligen göra det själv.

Permalänk
Medlem

Hej! Jag är en trogen Komplett.se kund sedan flera år tillbaka. Mycket snabba leveranser, schyst hämtbutik i GBG. Det ända jag verkligen saknar hos Komplett är Scythes sortiment, speciellt chassi fläktarna. Slip Stream, GentleTyphoon etc!

Visa signatur

Louqe Ghost S1 + L TopHat | ASRock Phantom Gaming ITX | Intel Core i9-9900K | Corsair Vengeance LPX 32GB | Gigabyte GeForce RTX 2080 Ti 11GB | Corsair SF750 Platinum | Samsung 970 EVO Plus 500GB | Intel 660P 2TB | Custom Vattenkylning CPU/GPU | Windows 11 Pro x64

Permalänk
Komplett.se

altair4
Tack för dina synpunkter, vi ska ta det i beaktande. Vi försöker alltid att ha erbjudanden som täcker en bred målgrupp och därför varierar valen av produkter mellan allt från komponenter till hemmabio och även ibland radiostyrda leksaker.

Jag utgår från att du syftar på de 300 processorer vi erbjöd till ett starkt rabatterat pris när du nämner "1337-deals". Detta var ett erbjudande som riktade sig primärt till Sweclockers medlemmar då vi antog att Ni var dem som skulle uppskatta ett sådant erbjudande mest och det var en del av vår kampanj "1337-W33K". Kampanjer som exempelvis "1337-W33K", temaveckor, Maxa PCn och liknande har ingen direkt koppling till våra veckoerbjudanden utan är separata kampanjer som vi kör ett antal gånger under året.

anders.149
Vi har dessvärre inga uppgifter huruvida just den kylaren skall passa på ditt moderkort, informationen från tillverkaren som vi fått ta del av är knapphändig. Men av de bilder (som postats här) och som jag hittat så ser det ut som att det borde fungera.
Du har givetvis rätt att ångra köpet på kylaren förutsatt att den är i väsentligt oförändrat skick, så behåll allt emballage, påsar, skruvar och försök hålla allt i så orört skick som möjligt innan du är säker på att det passar så bör ett ångerköp inte vara något problem. Se våra köpvillkor för fullständig information om ångerköp.

Kvickstick
Vi har lite produkter på gång från just Scythe. Håll utkik på vår webb inom de kommande veckorna

MVH // Erik J

Visa signatur

Pinga oss gärna med en @Komplett så svarar vi ✌
Support: www.komplett.se/kundservice/ | Telefon: 031 710 20 00 | Facebook | Instagram

Permalänk
Inaktiv
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Komplett
[B] Vi har dessvärre inga uppgifter huruvida just den kylaren skall passa på ditt moderkort, informationen från tillverkaren som vi fått ta del av är knapphändig. Men av de bilder (som postats här) och som jag hittat så ser det ut som att det borde fungera.
Du har givetvis rätt att ångra köpet på kylaren förutsatt att den är i väsentligt oförändrat skick, så behåll allt emballage, påsar, skruvar och försök hålla allt i så orört skick som möjligt innan du är säker på att det passar så bör ett ångerköp inte vara något problem. Se våra köpvillkor för fullständig information om ångerköp.

Tack för svar!
Då lägger jag en beställning till veckan. För sent för att få den innan helgen nu i vilket fall.

Jag skickade även ett mail till eran kundtjänst nyligen som inte fått något svar. Jag var nyfiken över huruvida utbudet av SFX-nätdelar kommer öka i er butik. Lite kraftigare nätdelar vore intressant.

Permalänk
Medlem

Sidan som ska berätta hur man går till väga för att returnera varor efter godkännande är blank.

Permalänk
Komplett.se

anders.149
När det gäller SFX-nätaggregat så är marknaden för dessa relativt liten och vi har istället valt att lägga tid på vårt utbud av ATX-nätaggregat i olika storlekar och styrkor. Men jag skall ändå framföra ditt önskemål till vår inköpsavdelning.

Athkore
Vilken sida syftar du på? Jag har gjort lite tester och allt ser ut att fungera notmalt. Länka gärna direkt eller förklara utförligt vilken sida du har svårt att komma åt så skall vi titta på det.

// Erik J

Visa signatur

Pinga oss gärna med en @Komplett så svarar vi ✌
Support: www.komplett.se/kundservice/ | Telefon: 031 710 20 00 | Facebook | Instagram

Permalänk
Medlem

Tjena!

Ska köpa dator och min kompis rekomenderade komplett.se. Behöver en speldator som klarar Cod Modern Warfare 2 på allafall medel grafiksettings... Datorn ska vara byggd då jag inte har någon som kan bygga upp den om den är i delar..... Min budget är att jag kan köpa en dator för runt 7000 max 7.5 utan skärm tangenbort osv...

Någon som har något tips?

Tacksam för svar då jag vill ha datorn före sportlovet är slut;)

// Sebbe

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SeGabbe
en speldator som klarar Cod Modern Warfare 2 på allafall medel grafiksettings

Citat:

PC Specifications for BFBC2

- Processor: Quadcore
- Main memory: 2GB
- Graphics card: GeForce GTX 260/Ati 5770
- Graphics memory: 512MB
- OS: Windows Vista or Windows 7
- Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)

Visa signatur

Det du inte hinner idag hinner du inte imorgon med.

Permalänk
Inaktiv
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Komplett
anders.149
När det gäller SFX-nätaggregat så är marknaden för dessa relativt liten och vi har istället valt att lägga tid på vårt utbud av ATX-nätaggregat i olika storlekar och styrkor. Men jag skall ändå framföra ditt önskemål till vår inköpsavdelning.

Athkore
Vilken sida syftar du på? Jag har gjort lite tester och allt ser ut att fungera notmalt. Länka gärna direkt eller förklara utförligt vilken sida du har svårt att komma åt så skall vi titta på det.

// Erik J

Tackar.

Permalänk
Medlem

Perfekt, Till Komplett Från kunden i malmö och ja ni vet vem jag är.

Köpte den dator av er innan jul för runt 19000 kr och min mor köpte även en i januari för ca 12000kr.

Så här ligger det till. Min data kom flera dagar försent, och alla kablar i själva datorn låg jätte fult. efter 2 veckor gick datan i sönder och jag packade ner datorn i lådan man fick av er, Med handukar för att skydda den så gott som möjligt, ringde till Agnes på komplett och medelade henne att vi villa ha tillbaka handukarna när datan kom tillbaka. Och hon lovade att vi skulle få tillbaka dem, Men När datan kom så va inte handukarna med. jag ringde då och hörde mig för, och då hade ni slängt dem, Efter många om och män fick jag er att ersätta mina handukar. Fick då ett medelande den 5 februari att det skulle ta 4 till 6 arbetsdagar att få pengarna, Dem kom aldrig, och jag har det på svart och vit att det skulla ha skickats från eran sida, ringde då till er, Och nu hade ändrat det till 10 dagar. Och ett nytt E-post hade då kommit efter en vecka att det skulle ta 10 extra dagar att få tillbaka sina pengar.

Tycker det är jävligt dåligt av komplett.

Ena Datorn skulle ha tagit max 14 dagar tog 4 veckor nästan

och den andra var ca 4 dagar sen.

PS Efter lagning på min pc fick jag utmärkt kabel dragning efter att jag sägt till.
Dock fanns inte mina 4 handukar med som jag packade ner med datan, Och även chassi lådan fans inte med (kartongen till chassit)

är någon intresserad av att veta mer ? Hör av er

Visa signatur

i7 860 ram 4GB 1333 HDD 150 raptor 2st 640 gb XFX5850 Black

H50 kylare

Permalänk
Komplett.se

SeGabbe
Modern Warfare 2 rullar på ganska bra på de flesta datorer och du skulle kunna göra det på acceptabel grafik på vår minsta speldator, Komplett Gamer i02 (6995:-)
Dock skulle jag verkligen rekommendera att du tittar närmare på Komplett Gamer i05. Den är lite dyrare i grundutförandet men du kan via vår konfigurator gör vissa förändringar (välja bort tillbehör, ett annat chassi, en lite långsammare processor m.m.) så kan du få ner datorn runt 7000kr-klassen, jag skulle rekommendera att du kanske uppgraderar grafikkortet till ett HD5750 eller hellre ett HD5770 så har du en speldator som står sig ett tag framöver och klarar kommande COD-spel
Jag gjorde lite ändringar och fick ner datorn till 7700kr med ett 5770 på 1GB och då ingår Windows 7 Home Premium 64bit.

Konfiguratorn hittar du här: http://www.komplett.se/k/config.aspx?ConfigSystemId=10274

Visa signatur

Pinga oss gärna med en @Komplett så svarar vi ✌
Support: www.komplett.se/kundservice/ | Telefon: 031 710 20 00 | Facebook | Instagram

Permalänk
Hedersmedlem

Hur står det till med mattematiken komplett?

Permalänk
Medlem

Komplett ändra om sina datorer hårdvaran kanske darför.

Men som sägt komplett.se är några roliga skojare. Har inte ens svarat på mitt inlägg som jag skrev.

Handla på webhallen istället mer seriöst företag.

Visa signatur

i7 860 ram 4GB 1333 HDD 150 raptor 2st 640 gb XFX5850 Black

H50 kylare

Permalänk
Komplett.se
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mental
Hur står det till med mattematiken komplett?

http://i38.photobucket.com/albums/e109/jonhansson/komplett.jp...

Vi ber om ursäkt om detta skrivfel skapat förvirring.
Givetvis var priset före kampanj 11995kr och korrekt pris under kampanjen är 9995kr. Vi erbjuder samma dator med samma specifikationer och tillbehör som innan kampanjen. så väljer man att nappa denna vecka så sparar man 2000kr mot föregående vecka.

Mvh Erik J

Visa signatur

Pinga oss gärna med en @Komplett så svarar vi ✌
Support: www.komplett.se/kundservice/ | Telefon: 031 710 20 00 | Facebook | Instagram

Permalänk
Medlem

Löjligt att döpa datorn till Gamer i05 när den inte har en i5 processor i sig, utan en core 2 quad. Kan lura folk som inte är insatta eller kollar noga.

Permalänk
Medlem

Håller med dig Huddit.

Men gör man ett dyrt köp, då ska man läsa noga tycker jag.

Visa signatur

i7 860 ram 4GB 1333 HDD 150 raptor 2st 640 gb XFX5850 Black

H50 kylare

Permalänk
Medlem

Ang lag så har du full retur rätt i detta fall då info (Intel Core™ i3 Dual Processor i3-540) är missvisande, detta vet komplett.se om men kör med rackarspel, som sagt komplett, jag kommer att vara nitisk mot er till ni börjar sköta era kundrelataioner på korrekt sätt!

Endast I30 som har 4Gb ram till win 7 x64 vilket är min för att spela i x64 miljö utan prestanda försämringar.

Visa signatur

Det du inte hinner idag hinner du inte imorgon med.

Permalänk
Medlem

www.komplett.se är några riktiga skojare

Visa signatur

i7 860 ram 4GB 1333 HDD 150 raptor 2st 640 gb XFX5850 Black

H50 kylare

Permalänk
Medlem

Men vänta nu min mor köpte en ny dator nyss av dem Här kommer info om den

Ps fick bara 2 gb ram minne till w 7 64 har hon rätt att få 2 gb till eller byta varan ?

00 313590 Komplett Gamer a20, Monthly edition - Ja

1.00 100425 Strömkabel PC m/jord 2m
rak plugg
1.00 355355 Nero 8 OEM Vista kompatibel
stöderLabelFlash och LightScribe
1.00 497731 CyberLink DVD Suite 7, 6Channel, OEM CD
for XP/Vista/Windows 7
1.00 108966 Skärmkabel DVI M/M 2m
skärmad högkvalitet, dual link
1.00 105353 Stötsäker kartong

1.00 405726 Qpad|UC, Small Komplett Black, 4mm,
Uncoated gaming

CM Storm Scout Midi Tower Sort
Fläkter: 1x 140mm Front, 1x 140mm Topp, 1x 120mm B
1.00 386808 Chieftec Smart Series 550W PSU
ATX 12V V2.0, Standard, 2x 6pin PCIe, 4x SATA, 120
1.00 494479 Lite-On DVD+RW burner IHAS124-19
SuperAllWrite, 24x8x16DVD+RW, SATA, Black
1.00 451982 AMD Phenom II X4 955 Black Edition
Quad Core, 3,2Ghz, AM3, 8MB, 125W, Boxed
1.00 477897 MSI 770-C45, Socket-AM3, DDR3
ATX, AMD770+SB710,4DDRIII,1PCI-E*16,2PCI-E*1,3PCI,
1.00 478999 Corsair Value S. DDR3 1333MHz 2GB CL9
Unbuffered, CL9-9-9-24, 240pin, 1.5V
1.00 430708 Seagate Barracuda 7200.12 500GB
SATA-300, 16MB, 7200RPM
1.00 499634 USB2 multikortläsare 3.5" svart för
CF I/II,MMC,RS MMC,MMC Plus,SD,SDHC,miniSD,microSD
1.00 500610 XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5
PCI-Express 2.0, 2xDVI-I, HDMI, DisplayPort, 850MH
1.00 328254 Logitech Deluxe 250 Keyboard SE
USB Svart OEM
1.00 351141 Logitech MX518 Optical Mouse,
USB, PS/2
1.00 477711 BenQ 21,5" LCD T2210HD
1920 x 1080, 10000:1, 5ms, VGA/DVI
1.00 391341 Logitech OEM S-150 Black 2.0 Speaker
Digital USB Speaker System
1.00 497593 MS COA Label Windows Home Premium 7
Nordic, 32/64 bit
1.00 497673 MS DVD Win H.P/Pro/Ultimate 7 SE 64bit
Komplett
1.00 497751 MS MANUAL Win Home Premium 7 SE
Komplett
1.00 497635 MS ROYALTY Win Home Premium 7 Nordic
32/64 bit
1.00 492658 Call of Duty Modern Warfare 2
PC
1.00 308758 Garanti 3 års inskicksgaranti
PC skickas av kund till Komplett.

Visa signatur

i7 860 ram 4GB 1333 HDD 150 raptor 2st 640 gb XFX5850 Black

H50 kylare

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fredde5
[B]Men vänta nu min mor köpte en ny dator nyss av dem Här kommer info om den

Ps fick bara 2 gb ram minne till w 7 64 har hon rätt att få 2 gb till eller byta varan ?

Om man köper en dator med 2 GB minne så har man rätt till 2 GB minne, varken mer eller mindre. Vill man ha mer minne så säljer säkert Komplett även sådana datorer, men då får man nog säga till dem att det är en sådan man vill ha istället.

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av goblindojo
Om man köper en dator med 2 GB minne så har man rätt till 2 GB minne, varken mer eller mindre. Vill man ha mer minne så säljer säkert Komplett även sådana datorer, men då får man nog säga till dem att det är en sådan man vill ha istället.

hahaha.

jag frågade om jag har rätt till 2 gb extra då den data e med w7 64

Visa signatur

i7 860 ram 4GB 1333 HDD 150 raptor 2st 640 gb XFX5850 Black

H50 kylare

Permalänk
Medlem

Kan man inte recensera en produkt via ett nick t.ex "Superlight". Det finns säkert folk som vill inte ge ut sitt riktiga namn. Förut kunde man välja ett nick men ni har tagit bort det.

Permalänk
Avstängd

Har du betalt för 2Gb extra minne?

Visa signatur

Acer Aspire TimelineX 3820TG - Corsair F60

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Leon1
Har du betalt för 2Gb extra minne?

Som jag sa tidigare, OS är w 7 64 är inte kravet 4 gb för att det ska fungera att spela med problemfritt och inte förlora en massa nödvändiga krafter? Har komplett.se rätt att sälja ett packet med windows 7 64 med 2 gb ram ?

Visa signatur

i7 860 ram 4GB 1333 HDD 150 raptor 2st 640 gb XFX5850 Black

H50 kylare

Permalänk
Inaktiv
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fredde5
Som jag sa tidigare, OS är w 7 64 är inte kravet 4 gb för att det ska fungera att spela med problemfritt och inte förlora en massa nödvändiga krafter? Har komplett.se rätt att sälja ett packet med windows 7 64 med 2 gb ram ?

Nej, du har bara rätt till det du betalat för. Tänk efter och läs på inför dina kommande köp.

2GB RAM krävs för 64-bit. http://windows.microsoft.com/sv-SE/windows7/products/system-r...

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fredde5
Som jag sa tidigare, OS är w 7 64 är inte kravet 4 gb för att det ska fungera att spela med problemfritt och inte förlora en massa nödvändiga krafter? Har komplett.se rätt att sälja ett packet med windows 7 64 med 2 gb ram ?

SÅ fungerar det verkligen inte! Kruxet med 64 bitars och 4 gb RAM är att 32 bitars inte kan hantera 4 gb lika bra som 64, och 32 bitars kan dessutom inte hantera mer än 4 gb. Har aldrig någonsin hört talas om att 2 gb RAM skulle göra att det uppstod mycket problem i en dator med 64-bitars installerat.

Permalänk
Avstängd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fredde5
Har komplett.se rätt att sälja ett packet med windows 7 64 med 2 gb ram ?

Ja.

Jävligt löjligt dessutom att ha "Komplett.se suger" i signaturen. Hur gammal är du?

Visa signatur

Acer Aspire TimelineX 3820TG - Corsair F60