Permalänk
Medlem

Vilken lcd tv ska jag köpa?

Halå, jag ska köpa en lcd tv och ska andvända den som dataskärm (hdmi). Vilken lcd tv skulle funka bäst som dataskärm, till för att spela??

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=435769

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=450660

Permalänk
Medlem

Hej,

Jag går i tankarna på att köpa en TV men är osäker på vad det är som gäller. Jag siktar på en 42" att använda på mitt rum tillsammans med min dator (jag har redan två skärmar, går det att utöka så att jag kan lägga in en till skärm med någon slags adapter till grafikkortet?

Tvn ska användas på drygt 3-4 meter, jag skaffar den eftersom min Ps3 fungerar väldigt dåligt med min nuvarande tjock-tv och jag känner för att uppgradera såpass att jag kan se ordentliga filmer i blurayformat. Vad jag har förstått krävs inte fullHD till en tv i den här storleken men det är ungefär där min kunskap tar slut.

Jag har av någon anledning siktat in mig på en LCD-tv av någon anledning. Det är väl därför jag har fått för mig att plasma har en tendens att få ghostframe, eftersom jag lätt kan lämna tvspel på under en längre tid med en fryst bild vill jag undvika att detta händer.

Hur ligger det till med LED-tv? Jag har hört att dessa ska vara väldigt schyssta men dyra, hur ligger det till ungefär?

Vad ska man tänka på när man köper en TV? Ljusförrhållandena har jag verkligen ingen koll på, svärta etc. Några grundprinciper att hålla sig till?