Vilken av dessa laptops är bäst lämpade för spel?

Permalänk
Medlem

Vilken av dessa laptops är bäst lämpade för spel?

http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=2655500

http://www.siba.se/Products/Pr oduct.aspx?id=2620070

http://www.elgiganten.se/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-...

Kom gärna med egna förslag i samma prisklass, runt 4000-5000kr.

Jag tänker spela spel som Diablo 2, Warcraft 3, Counter Strike, Call of Duty 4 och Counter Strike Source.

Tack på förhand.

Permalänk
Medlem

utav dom 3 måste jag säja 3:an!

Visa signatur

╠═►MSI GX660 15,6'' 1920x1080 ╠═►Intel i5-450m ╠═►4GB ╠═►500GB ╠═►ATI HD5870 1GB ╠═►HDMI ╠═►BT╠═►W7HP

Konsole ╠═► Ps3 Slim 120G

Permalänk

Jag köpte nyligen en Packard Bell Easynote, fast för en tusenlapp till. Processorn är en Intel Pentium Dual core 2.00 GHz.

http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=2462220

Jag är supernöjd med min Easynote. Den är snabb (för sitt pris), strular inte och fungerar suveränt till film, musik, video/fotoredigering mm. Bildkvalitén är riktigt bra för sin prisklass. Däremot är det inte direkt en speldator, inte heller de tre datorerna du räknar upp.

Jag har testat WoW och det fungerar helt okej, ser rätt bra ut i grafiken. Jag har också testat en del nyare bilspel och shoot em up som också fungerar, men i flera fall blir grafiken rätt dålig. Spel som Overlord II fungerar inget vidare. Det är ju grafikkortet som kärvar eftersom det inte direkt är ett grafikkort för 3D spel.

Packard Bell Easynote är en mycket prisvärd dator, där man får mycket för pengarna och jag skulle inte vilja byta eftersom jag inte spelar så mycket.

Permalänk

När det gäller de spel du nämnde så fungerar Call of Duty och Warcraft III utan problem på min easynote och bör även fungera på någon av de Packard Bell du länkat till. Både processorn och grafikkortet duger. Minumum för processorn är ju 1.8GHz.

Diablo II och counter strike bör fungera utan problem. Kraven är ju inte höga på dessa gamla spel. Bara de inte är för gamla. Jag vet inte hur de fungerar på Vista eller Windows 7. Men hårdvaran i dessa datorer fyller definitivt kraven.

Permalänk

call of duty 4 menade jag. :-/