Permalänk
Medlem

Skaffa xp till bärbara!

Jag köpte nyligen en aspire 8930g och installerade crysis på den, men det laggade och var knappt spelbart, inte ens på low i grafikinställningar.

Var lite nere ett tag tills jag kom på att man kanske skulle kunna installera xp. Sagt och gjort, jag laddade ner alla drivrutiner och kör nu med två partitioner, xp på den ena och vista på den andra. Vips så var jag uppe i 25 fps med få drops. Fattar inte att vista måste ta så mycket av prestandan :S

Mina grejer var
9600m gt, 2.0 ghz core duo t5800, 3gb ram

Permalänk
Medlem

Vista är skit och om man inte vill lägga multigt med pengar på sin spellaptop så är det XP som gäller, varför ens ha kvar vista över huvud taget?

Permalänk
Medlem

jag kör vista hp/32 eom på min 8930g med nvidias nya drivisar och det flyter på fint på medium high , 9700m gt, 2.26 ghz core duo t8400, 3gb ram som jag använder men har 4gig.

Visa signatur

Den som har mest prylar när hen vinner dör

Permalänk
Medlem

Haha fanboytråd för XP här eller:P
Nä har man inte dator som klarar av Vista så ska man inte använda det. Annars så ser jag ingen mening med att köra XP om man har en dator som klarar Vista. Och ja jag känner inte många som inte har det idag.
//Club01

Visa signatur

1* MSI GT780DXR | I7-2670QM | Nvidia GTX 570M 1.5GB GDDR5 | 8GB DDR3 | 2x750GB 7200RPM Raid 0 |
2* HP DV6-1240 | T6500 | 4Gb DDR 3 | ATI 4650 1gb | 500GB HDD |

Permalänk
Medlem

sdaniel1, du har den aspiren som kosta 4k mer

club01, min dator klarar vista mycket bra, och jag kan köra många spel, men just crysis flyter mycket bättre på xp.

Permalänk
Medlem

Har för tillfället inte en dator som klarar vista + spel men får snart min nya som klarar det, men som tur är så hittade jag i sista laget en som jag kunde välja bort vista på och köpa utan något OS då jag ändå kommer köra xp. Lite synd att lägga ut tusenlappar extra i onödan på något man kommer radera.. Min stationära klarar vista fint, men xp är vad jag använder på den också.

Permalänk
Medlem

jo jag har den lite grövre .. fastän det skulle aldrig falla mig in att byta operativsystem för ett så tröttsamt spel som crysis, och inget annat spel heller för den delen, vista är långt ifrån perfekt men aldrig mer xp aka bluescreen fettish fan. jag har ju också varit trogen användare sen windows 3.1 kanske lite tidigare men det vill jag nog helst förtränga och hatar skiten än idag .. men så länge du är nöjd är jag nöjd MEN det var en oändligt massa smilies då . en chatskada som sitter i än

Visa signatur

Den som har mest prylar när hen vinner dör