Permalänk
Medlem

hjälp med htpc bygge!

jopp, känner för o bygga ihop en htpc burk, då ja köpt större tv som ja kör som data skärm/tv. lådan ja kollat på är en "antec fusion". men ja undrar, går det att få i ett 8800gts graffe i det? någon som vet?

lådan stöder bara micro-atx, 24,4x24,4cm mobos altså. va ja vet är inte 8800gts korten längre än 24cm? eller har ja fel?

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=326418

Permalänk

tja, annars gör det väl i så fall inte så mycket om det sticker ut lite, chassiet är väl djupare än moderkortet? Sitter inget annat ivägen borde det väl gå bra, typ hårddisk, CD/DVD etc. Kolla in någon produktrecention för chassiet, finns massor, borde ge en klar bild

Permalänk
Medlem

Har inte testat själv men vad jag läst så skall det gå i, men det blir rätt precis.

Permalänk
Medlem

ok! får väl testa. det visar sig om det inte skulle passa. ingen som vet hur kylningen i den lådan är? tänkte eftersom 8800 korten går så ohyggligt varmt, och vilken cpu fläkt som kan passa. känner inte för o köra med stock kylaren

Permalänk
Medlem

Bra kylning för att vara en htpc. 2 x 12cm fläktar på ena sidan.

Thermalright XP 90/120, Scythe Mini Ninja och Zalman 7700 är exempel på några CPU-kylare som fungerar i Fusion. ( Men kontrollera så att dom funkar med ditt moderkort innan du bestämmer dig! )