Mobiltelefon med snabbt och fungerande Internet! Råd?

Permalänk
Medlem

Mobiltelefon med snabbt och fungerande Internet! Råd?

Ska köpa en mobilteleon, och vill ha en bra fungerande webbläsare på den. Det behöver ju självklart inte vara pekskärm på den. Men den ska nya sidor helt enkelt, (typ youtube, last.fm m.m.) finns det? Jag har kollat in Nokia N80 och den ser ju riktigt fin ut. Den heter t.o.m. Internet Edition, och eftersom det är Symbian S60 på den, så funkar ju också Opera Mobile på den! Jag har iofs. inga erfarenheter utav det, men vad funkar inte i Opera Mobile?

Någon som har haft dåliga erfarenheter av N80 eller ska jag satsa på någon annan? Den ska ju helst inte vara 10x10x4 cm, gjärna i N80 storlek. Ska man köra på Qtek istället?

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Tror inte att du hittar någon mobil idag, som fixar flash inbäddat på webbsidor.

Visa signatur

skjut inte upp något till morgondagen som du kan få någon annan att göra redan idag.

Permalänk

iPhone kommer i oktober till Sverige. Den fixar det.

Permalänk

En uiq telefon med Opera installerat klarar flash. Det gör en symbian s60 med opera med. Kan dock inte svara på det när det gäller icke smartphones.

Permalänk
Medlem

Nokia N80?

Visa signatur
Permalänk
Medlem

Jag har inte testat någon modern version av Opera Mobile men webbläsaren som följer med moderna nokiatelefoner är sjukt bra tycker jag.

Min E50 visar de flesta webbsidor perfekt. Aftonbladet och dylika monster klarar den inte, den kräks pga för lite minne. Den formaterar inte om webbsidorna för mobildisplayen utan man panorerar helt enkelt runt på sidan, både i bredd- och höjdled. Man kan också zooma ut och få en översikt. Jag surfar med min E50 var och varannan dag utan problem. Tyvärr klarar den ju inte flash dock.

E60 har finfin display och högupplöst display, högre än N80. Dessutom har den ju wlan. Enda direkta nackdelen med E60 är att den saknar kamera, men det är ju förstås en smaksak.