Nvidia drivers och Full-screen video

Permalänk
Medlem

Nvidia drivers och Full-screen video

Hej!

Jag har i flera månader använt mitt Creative 3D Blaster Geforce 4 MX 460 till att titta på filmer från datorn på min TV. För att göra det har jag ställt in Nvidia-drivrutinen på Clone och så att min TV är "secondary display". Sen har jag angett att all video ska visas i full-screen på teven och det har funkat strålande...

... fram till igår. Helt utan känd anledning slutade det plötsligt att funka, så till vida att videon inte längre visas i fullscreen på min teve. Clone funkar fortfarande, så jag ser mitt datorskrivbord på teven, men när jag drar igång en videospelare så händer inget längre, det ser likadant ut på teven som på datorskärmen istället för att videon visas i fullskärm.

Jag har testat med att installera om de senaste drivrutinerna från Nvidia, och kollat alla inställningar. Är det nån som råkat ut för samma sak eller har en idé om vad som kan ha gått snett?

Permalänk

Skaffa Tv-tool istället.

Visa signatur

Ingenting försvinner, allt finns kvar!

Permalänk
Medlem

Jo, fast TV-Tool är ju inte riktigt samma sak. När man använder nvidias drivrutin för att spela upp fullskärms-video på TVn får man rätt refreshrate, upplösning och en massa annat kul, så kvaliteten är mycket bättre.

Permalänk
Medlem

jag kan inte kolla på film i högre än 60hz i fullskärm på skärmen verkar det som. blir vertikala linjer över hela skärmen. blev med nya drivisarna tror jag

Visa signatur

Vaio FZ21M

Permalänk
Medlem

Kör på dual view istället så kan du ändra hz mm så att det blir ännu bättre än clone.

Visa signatur

Det är detaljerna som räknas...