Permalänk
Medlem
Skrivet av Zeroastic:

Vad tycker ni om lurarna som kört den en längre tid nu?

Tycker dem funkar okej, trodde ljudkvalitén skulle vara lite vassare men funkar helt ok förutom att det piper i ena hörluren när jag laddar dem och att om man har ett spel igång eller youtube klipp och går utanför bluetooth gränsen så har apparna en tendens att krasha, lite segt om man bara ska gå på toa snabbt i ett game tex.

Är rätt nöjd med batteritiden förövrigt

Någon som vet om det är hyfsat enkelt att byta batterier när de börjar bli dags?

Visa signatur

Zotac 4090 i9 13900k DDR5 6000mhz Odyssey Neo G8 Kingston KC3000 2TB NVMe

Permalänk
Medlem

Jag har haft dessa i ett halvår eller så nu och är generellt rätt nöjd. Batteritiden är grym och ljudet är väldigt bra. Använder huvudsakligen till spel.

Tycker även de sitter bekvämt med orginalkuddar. Köpte även de extra kuddarna med kylgel eller vad det nu kallas (finns länkar i tråden), men eftersom de är lite bredare lyckas jag inte få en bekväm passform med dessa.

Om man använder Nvidia Replay för att spela in spel sekvenser så är det lite trixigt att lösa så man får in både spelljud och discord. För detta behövde jag ställa in så chattkontrollen av aktiverades. I övrigt så påpekas det att mikrofonen är väldigt låg för andra att höra. Framförallt är den väldigt känslig på placering, det gäller att man har den nära munnen...