Permalänk
Medlem

Mus och tangentbord i soffan?

Halloj, ber om ursäkt om den här tråden blir i fel kategori men hade ingen aning vart den skulle kunna tillhöra någonstans.

Min fråga lyder dock, vad finns det för lösningar för att kunna använda mus och tangentbord i en soffa? Jag har tyvärr ingen plats med ett datorbord i min sketna lilla etta så jag löste det med att ha datorn inkopplad till tvn. Och när jag har spelat har jag bara använt utav en xbox kontroll medans tangentbord och mus ligger på tv-bänken.

Men har börjat spela WoW på senaste tiden, med handkontroll och det fungerar till en viss del. Skulle dock förenkla en hel del saker att spela med tangentbord och mus.

Vet dock inte hur jag ska lösa det när man sitter i soffan, finns det någon slags "bricka" som går över benen och har ben som stöder mot soffan där man kan placera tangentbord och mus?

Eller har ni någon annan lösning?

Mvh

Permalänk
Medlem

Couchmaster.

Visa signatur

LOL! Check this out! :)

Permalänk
Redaktion
Redaktör
Skrivet av Errek:

Couchmaster.

Tänkt i liknande banor så tack så mycket för tipset!

Permalänk
Medlem

Jag halvligger i min skinnsoffa och tycker det funkar utmärkt. Jag använder en musmatta för musen och har tangentbordet i knät. Benen vilar på soffbordet.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Errek:

Couchmaster.

Älskar att en sådan produkt finns haha!

Jag hade tidigare ett soffbord där man kunde lyfta upp skrivan så man kunde sitta i soffan med en laptop i ok höjd. Skulle ju absolut fungera för mus/tangentbord också.

Visa signatur

Att förespråka Mac på Swec är som att förespråka hybridbilar på en raggarträff i Mora.