Cyberpunk 2077-utvecklare: "Spelet beräknades färdigt först 2022"

Permalänk
Medlem

Att spelet kräver så mycket hårdvara är för mig en gåta då spelet verkar sakna en fysikmotor helt och hållet.
Allt känns scriptat tyvärr.

Troligen så använder man en modifierad the witcher 3 spelmotor vilken nog har gjort sitt.

Visa signatur

I5 9600k@stock / Cooler Master Evo 212 / Gigabyte Z390 Gaming X / Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 3000MHz / MSI RTX2070 Gaming Z / EVGA 550 BQ / Asus VG27BQ 27" 165Hz

Ryzen 5 5600x@stock / Asus Rog Strix X570-E Gaming / Corsair Vengeance RGB Pro 16GB 3600MHz CL18 / MSI RTX3070 Suprim X / BeQuiet Pure Power 11 600W / Asus VG278Q 27" 144Hz

Permalänk
Medlem
Skrivet av CubaCola:

Troligen så använder man en modifierad the witcher 3 spelmotor vilken nog har gjort sitt.

Enligt dom är det en annan motor. fast dom kanske inte är det mest pålitliga företaget just nu

https://gamerant.com/cyberpunk-2077-witcher-3-engine/

Visa signatur

Ryzen 5900X @ Stock, MSI Suprim X 3080 @ game mode.

Permalänk
Medlem
Skrivet av HenrikM:

Ni som säger att jag är nöjd, spelet är bra, jag har spelat si och så många timmar. Tänker ni inte, "hur bra hade spelet varit om detta inte skyndat fram?".

Skyndats fram vete gudarns om man gjort. Hade det skyndats fram så hade många utav de fina och udda detaljerna, samt funktionerna funnits där i nån form som man aviserat om eller krystat fram i div. trailers/teasers osv. MEN de hade i många led kanske då varit trasiga/buggade.

Nah det fanns ingen eller knapp nån lyxig rom överhuvudtaget implementerad, i denna fisk. Spelet har hastats fram och saknar sitt värmande merinoull underställ för denna kråkkylan vi haft förra veckan (under -20C).

Mellan raderna dock så finns det en tänd lykta av hopp. För storyn och det stora innehållet var bra och intressant.

Lirar nu lite lätt Witcher 3 och under ett New game+. Det spelet har ju CDPR honat bra länge nu, och det märks. Cyberpunk 2077 kommer nog vårdas också under en lång tid framöver, vill jag tro. De lär nog inte kunna fullt ut få tillbaka sitt rykte där i omvärlden. Men iaf så kanske de kan plåstra och bygga upp spelet så efterkommande generationer av nya lirare(samt gamla hemvändare), får sig en söt godis att bita på i +60-80h.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Ferrat:

Vet inte riktigt vad du baserar det på? Priset tog en hit ja, ~30% är mycket men krashat har de ju verkligen inte. Det är 30% som de fick i build up inför spelets release som sedan försvann, men bara i mars 2020 låg de på samma värde. Vidare så är ju CD Project inte enbart en speltillverkare, de har ju även en ganska framgångsrik distrobutionsplattform, värderingen på CD Project ligger i linje med Ubisoft så nej de lär inte delistas eller gå under.

Kostade det mer än det smaka att pressa fram utveckligen för att troligen leva upp till vissa avtal och i hoppet på att tjäna lite extra? Ja garanterat. Är det döden för företaget? Det har jag mycket svårt att tro.

Tror du får en bättre uppfattning när du kollat på vad de egentligen sålde.

https://www.youtube.com/watch?v=omyoJ7onNrg

30% och de åker bara ner och ner. Vänta bara. De som väl har köpt de har slutat spela, hypen droppade 76% snabbare än witcher 3 från steam charts. Såklart det är en krash, 30%+ är en krash. Kolla i mars förra året på aktiemarknaden det var en krash på 30%. och alla ansåg det också.

Tvivlar på att playstation kommer lista upp deras spel på marknaden iår.

Visa signatur

Intel i7 7700K OC 4.9Ghz | Asus Z170 PRO GAMING AURA.
EVGA GQ 750W | 4 x 4GB Corsair Vengeance DDR4 2500Mhz.
PNY GeForce RTX 2080 Ti XLR8 | SSD Crucial MX300 525GB.
Acer 27" Predator LED G-Sync XB271HUA 1440P 165hz.
Ducky One 2 Mini Pure White Keyboard (Silent Red Switch)

Permalänk
Medlem
Skrivet av GuuFi:

Utvecklarna = CDPR är det bolag som är ansvarig för utvecklingen, tror inte någon sitter och pekar ut enstaka anställda.

Mjo, går väl att uttrycka det så men just ordet "utvecklarna" i plural antyder i första hand den skara anställda som varit ansvariga för själva skapandet av spelet. Visst är det inte många som avsiktligen pekar ut enskilda anställda på det viset men just ordvalet får det ända att låta som så.

Sedan så är ju inte hela företaget i stort skyldigt heller utan det är ofta snarare nån chef eller ledningsgrupp som stirrar för mycket på siffror och säger till de anställda något i stil med "jag bryr mig inte hur men det måste vara klart senast nästa vecka" även om det realistiskt skulle krävas flera veckors eller månaders arbete för att få det gjort ordentligt. För vissa spelföretag kanske det t.o.m. inte ens är deras fel utan snarare utgivarens (Activition, EA, Ubisoft, Nintendo osv.)

Min poäng iaf är bara att visst är det lätt att skylla på "utvecklaren" (dvs företaget som skapat spelet) men man får komma ihåg att det kan lika gärna varit ett resultat av ett beslut som 99% av de anställda på företaget inte haft någon medverkan i öht men ändå kollektivt blir beskyllda för.

Permalänk
Medlem

Jag förstår att många kan leva med buggar och kraschar. Jag förstår att många accepterar också att FPS dippar kraftig även utan Ray Tracing. Jag förstår också att många är vana att få ett halvt spel och betala andra halvan i DLC.
Däremot så fattar jag inte hur man kan spela ett spel med sämre A.I än det som släpptes för 15-20 år sen. Fiender som inte reagerar när man brottas 5 meter bakom dem med deras kollegor. Fiender som inte springer ifrån en Grenata. Fiender som använder inte sin Walkie talkie och drar i larmet när de 3 andra som hade night shift med dem försvann plötsligt.
Det är ett skämt. Det påminner mig om The Last of us och sista MGS.

Visa signatur

Ryzen 5 7600- 4070S- Alienware AW2723DF- LCD2C
MacBook Pro M1
Everybody has a plan until they get their mouthgard punched out of the ring in the first round!

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Sebbepojken:

Låter fortsatt som att det finns gott om tid till att vänta med att börja spela Har precis hoppat på Kingdom Come: Deliverance som legat och mognat i ett par år. Fördelen med att ligga ett par år efter de senaste titlarna är att spelen både blir billigare och hinner bli bättre samtidigt som det sätter lägre krav på hårdvaran! Så jag kanske får sikta på 2022 med Cyberpunk då.

Kan rekommendera Horizon Zero Dawn också (om du inte spelat det). Jag har lite drygt 20 timmar speltid och det känns fortfarande som jag bara börjat, och spelet är rätt så fantastiskt.

Permalänk
Medlem

Nu börjar det rapporteras lite närmre det man hela tiden misstänkt varit verkligheten.

Permalänk
Inaktiv
Skrivet av Blackwizard:

Ni som har spelet, är de inte ett bra spel ändå? Vilket betyg skulle ni ge de? Funderar på inskaffat spelet framöver.

Har spelet på PC, väldigt få buggar och fullt spelbart. Underhållande tills du gjort main o side quest sen finns det inte mycket mer att göra, grinda exp om du tycker det är kul.

Finns inte mer att säga än det som redan är sagt. 40-50h questande därefter är spelet "tomt". Mycket av det som utlovades saknas. Min första tanke efter 3-5h in i spelet var att CDPR inte klarar av att göra denna typ av spel, det är så mycket mer som händer i en modern storstad än tex Witcher 3. NPC:erna är rätt själlösa, bilarna scriptade som följer en rutt. Den utlovade AI:n saknas.

Nu kan jag ha fel men min uppfattning av CP2077 var ett GTA V med cyberpunk tema, då menar jag fler fordon, nya lägenheter, kunna modifiera sin bil, nån form av garage, tåg/buss osv. Istället fick man ett rätt tomt/avskalat spel som känns som det fortfarande är under utveckling.

Den så kallade "levande staden" är inte så levande.

Permalänk

Tycker inte det är så förvånande. En lednings syfte är att få ut produkter på marknaden, så det inkluderar att pressa programmerarna så att man får fram det nödvändigaste, samtidigt som man gör PR för hype och slutligen hamnar produkten någonstans halvvägs.

Ibland slår det slint, men annars är det är syftet hos management just att begränsa resurserna. Ta exempelvis steam med skalan "mixed", "very positive" eller "overwhelmingly positive". Tror very positive är bra nog för de flesta spelare, så varför eftersträva ett bättre betyg istället för att börja på nästa spel? Bortsett från de möjliga stämningarna från investerare tycker jag management gjort ett bra jobb om det nu slagits försäljningsrekord.

Permalänk

Jag sa det redan när Witcher 3 släppes. Allt CD Project Red är så oerthört överhypat så man kräks. De som hypar W3 är de som började spela de senaste fem åren. Har man spelat spel länge i flera deceniumm vet man att det finns spel som är betydligt roligare och har bättre AI än W3 någonsin kommer få. Samma med Cyberpunk vilket verkar vara ett totalt fiasko om inte till försäljning iallfall förstört det mesta av CD Red Projects rykte! Ett rykte som jag aldrig förstått mig på. De har ingen som helst välrenomerat spelbibliotek, jag menar Witcher 1, 2 och 3 kom igen! Trean det bästa av spelen förstörs av den dåliga AI och pathfindingen. När Elder Scrolls Oblivion har bättre AI så förstår man inte var det goda ryktet kommit ifrån.

Så som jag läst så är ägarna av företaget också de som styr utvecklingen av deras spel med hjärnhand. Ledningen är inkompetenta och borde bytas ut! Det behövs riktigt kompetenta spelutvecklare in där ägarna inte kör ner utvecklingen i avgrunden med alla deadlines och överarbete och mer kompetent CEO.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Blackwizard:

Ni som har spelet, är de inte ett bra spel ändå? Vilket betyg skulle ni ge de? Funderar på inskaffat spelet framöver.

[PC]
Jag spelade igenom main storyn på omkring 25 timmar.
Fick några buggar jag skrattade gott åt som exempelvis en npc som t-poseade vid nattklubben och att min bil svävade strax ovanför marken en gång.
Mer störigt var när multipla dialoger hördes på samma gång men det var inget som påverkade min upplevelse alltför negativt.

Överlag ger jag spelet 9/10.

Det ska tilläggas att jag inte är den som älskar att försöka kopiera någons hela livsstil i ett sandlådespel så för min del är det skitsamma att jag inte kan gå in i varje byggnad, prata med alla npcer etc.
Jag är mer fokuserad på main story i dessa öppna världar.
Till skillnad från mina första försök med sandlådespel där jag försökte göra alla sidouppdrag jag hittade. Det resulterade i att jag tyckte att dem spelen led av undermålig kvalitet och jag upplevde tristess efter ett tag.
När jag bytte till att köra mestadels main story upptäckte jag att jävlar, här finns det en bra skriven berättelse att ta del av.

Så mina 9/10 gäller en relativt snabbspelad genomgång av main story med min Corpo.
Jag älskade slutet jag fick förövrigt, kändes så passande att min V och hans livsstil ledde till ett öde som inte är fast i sten.
Än en gång vill jag hylla berättelsen jag fick uppleva. Jag brukar inte bli uppslukad av story i sandlådespel men här vart jag fast likt hur en pundare med skyhög abstinens behöver sin sil och jag älskade varje minut av rushen.

Utöver storyn är även grafiken enormt imponerande med Ray tracing påslaget. Körde i 4k med dlss och mixade Ray tracing-inställningar. Låg omkring 60 fps och eventuella dippar tog VRR hand om.

Då kanske du undrar om jag lagt spelet på hyllan nu och anser mig färdig med Cyberpunk 2077.
Svaret är nej. Nu inväntar jag fler patchar och gratis dlc.
Tror det här är början på en resa vi tillsammans med CD Projekt Red kan återkomma till framöver med mer av det goda.

Visa signatur

Corsair 5000D | PRIME X670E-PRO | 7800X3D |
Kingston Fury Beast DDR5 2x16GB @6000MT/s CL30-40-40-28 | TUF RTX 4090 | 2 * 2TB WD Black SN850X PCI-E 4 |

Permalänk
Medlem

När det kom ut att de legat i chrunch-mode hela 2020 så kändes det ganska sannolikt att det knappast fanns ett körbart spel före det. Man kan ju hoppas att ledningen lägger det enorma tillskottet av pengar de fick enbart genom förhandsbokningar på att fixa spelet och rädda sitt rykte. Kunde No Man's Sky bli ett spel till slut så kan nog CD Projekt Red göra Cyberpunk 2077 till något bra också. Hur många kunder som nu är intresserade ett år senare.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Blackwizard:

Ni som har spelet, är de inte ett bra spel ändå? Vilket betyg skulle ni ge de? Funderar på inskaffat spelet framöver.

Har spelat ca 14 timmar men inte startat det på över en månad.

Main storyn är okej och det finns absolut bra saker med spelet, gunplay t.ex är riktigt bra. Men det som utlovades av CDPR finns inte här helt enkelt. Man tappar intresset fort när man upptäcker hur tunt spelet är, det är en vacker kuliss men inget mer. Mycker av det man tar för givet i ett open world spel sedan typ 20 år tillbaka saknas totalt här. AI:n är genomgående usel, trafiken funkar inte, NPC:er och fordon dyker upp ur tomma intet och försvinner när du vänder dig om, poliserna är ett skämt osv osv osv.

Att det är fullt med buggar är liksom sekundärt till allt detta. Om man beaktar vad CDPR marknadsförde spelet som och de gameplay videor de visade bara några månader före spelet släpptes, som man sen märkte var fulla med rena lögner, så är spelet kanske en 5/10.

Dessa två videor förklarar det hela bättre än vad jag kan göra:

https://www.youtube.com/watch?v=_CymqHdNYkg
https://www.youtube.com/watch?v=omyoJ7onNrg

Permalänk
Medlem
Skrivet av Eken:

Tror du får en bättre uppfattning när du kollat på vad de egentligen sålde.

https://www.youtube.com/watch?v=omyoJ7onNrg

30% och de åker bara ner och ner. Vänta bara. De som väl har köpt de har slutat spela, hypen droppade 76% snabbare än witcher 3 från steam charts. Såklart det är en krash, 30%+ är en krash. Kolla i mars förra året på aktiemarknaden det var en krash på 30%. och alla ansåg det också.

Tvivlar på att playstation kommer lista upp deras spel på marknaden iår.

Fast vad de "sålde" och hur företaget går är ju inte samma sak, 30% är mycket men det är ju hype bumpen som suddades ut. Ser inte ut som att de åker ner och ner? Jag kollar kursen
https://www.google.com/search?q=CD+project+share&oq=CD+projec...
Dagen ser rätt platt ut.

PlayStation drog tillbaka för att spelet inte presterade som det skulle, men löser de problemen kommer Sony lista det direkt. Varför skulle de inte göra det?

Hello Games överlevde och rullar på, EA har överlevt flera dåliga releaser, Bethesda klara sig genom Fallout 76 m.fl.

CD project har Witcher samt GOG, men får väl se, men jag tror dock till sommaren eller hösten kommer de lansera ut att det nu är fixat så som många andra gjort och det faller lite ur minnet på folk när det funkar ok.

Visa signatur

"One is always considered mad, when one discovers something that others cannot grasp."
- Ed Wood

Permalänk
Medlem
Skrivet av Markusas:

De skulle skitit i PS4/Xbox one och bara satsat på PC och next gen. Alternativt även ned till PS4 Pro/Xbox One X

Precis det här. Förstår inte alls varför man skulle ha med gamla konsoler för ett spel som 2077.

Visa signatur

Nybörjare på Linux? Se hit! #15665841

Permalänk
Medlem
Skrivet av Blackwizard:

Ni som har spelet, är de inte ett bra spel ändå? Vilket betyg skulle ni ge de? Funderar på inskaffat spelet framöver.

Bästa spelet på flera flera år enligt mig, men jag spelar bara PC och lite Stadia!

Men jag är ju en fan av rgp och miljön, är GTA det bästa som hänt spelvärlden sen skivat bröd köper du tex CP av helt fel anledning.

Så min Stadia upplevelse är inte mer buggig en något annat preorder jag kört på senare år vet att många vänner håller med mig som kör på PC!

Permalänk
Medlem
Skrivet av NodCommander:

Precis det här. Förstår inte alls varför man skulle ha med gamla konsoler för ett spel som 2077.

Tänker du efter lite förstår du nog varför. 🤑

Visa signatur

Corsair 5000D | PRIME X670E-PRO | 7800X3D |
Kingston Fury Beast DDR5 2x16GB @6000MT/s CL30-40-40-28 | TUF RTX 4090 | 2 * 2TB WD Black SN850X PCI-E 4 |

Permalänk
Medlem

Jag har nu spelat igenom mainstoryn, och lagt ganska mycket tid på sidouppdrag med kanske 50-60 timmar i spelet. Jag gillar spelet och ångrar inte mitt köp. Återkommer tom ibland till spelet och kör något gig.

Men tyvärr så tappar jag inlevelsen allt för ofta. Al-Bilförarna uppför sig som en trasig Märklinjärnväg på halvfart. Och när jag åker motorcykel som är mitt huvudsakliga transportmedel så hoppar min karaktär upp och står med armarna stelt rakt ut mitt på hojen minst en gång per resa. Parkerade bilar som jag skall interagera med står ofta parkerade ovan eller under körbanan, för att sedan poppa rätt när jag säger mig i/på dom. Och varför säljer den mest exklusiva klädaffären precis samma trasor som secondhandaffären i utkanten av stan? Karaktärer jag pratar med står ofta helt stilla och vrider bara på huvudet för att följa mig med blicken och att inte nacken knäcktes på en viss kvinnlig streetracer är ett mirakel. Och animationerna som min egen karaktär har när jag hoppar runt (titta på din egen skugga om du undrar vad jag menar) gör att jag förstår varför dom tog bort tredjepersonsvy. Med mera. Sammanfattningsvis är det omöjligt att inte cdpr var medvetna om alla brister, dom är bra för uppenbara!

Jag är förälskad i dom stunder då illusionen håller, storyn är bra och spelet är som oftast galet vackert. Det som gör mest ont är att spelet trots sina fel är så bra, vilket gör att insikten om hur bra det kunnat vara smärtar än mer.

Visa signatur

MB/Case: Gigabyte B550M Aorus Pro-P || 4000D Airflow
CPU/Cooler: Ryzen 5600X || Full custom loop
RAM: G.Skill TridentZ neo 2x16 GB @ 3600 CL16 (Dual rank Hynix DJR)
GPU/Monitor: Radeon RX 5700 || AOC G2590PX
Storage: WD SN750 1 TB || Samsung QVO 860 1 TB

Permalänk
Medlem

Dom var förtidiga med att utannonsera spelet för release, och när man såg att dom gjorde 3 delays på rad väldigt nära varandra så visste man snabbt att något var fel, och som dom säger detta spel kommer nog inte vara patchat/fixat förns 2022. Och det är då man får se vad spelet egentligen skulle ha varit vid release.

Visa signatur

CPU Intel Core i9-10900K 4,9GHz - CPU kylare NZXT Kraken Z73 - Chassi Fractal Design Meshify 2 XL - Ram Corsair Vengeance RGB PRO 32GB - GPU MSI GeForce RTX 3090 24GB SUPRIM X - Moderkort ASUS ROG Z490 Maximus XII HERO (WI-FI) - M.2 Samsung 970 EVO series SSD 500GB - SSD 3x Samsung SSD 860 EVO 2TB - PSU Be Quiet! Dark Power Pro 11 850W

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ase:

Har svårt att förstå allt gnäll när det gäller konsolerna, det borde aldrig ha släppts till dom, det är det som är problemet, sen om de nya konsolerna håller måttet, så kan man ju släppa till dom. Det är ju ingen på pc sidan som skulle få för sig att köra spelet med en Athlon processor, 10 år gammalt grafikkort & räkna med att allt ska flyta, känns som att de blivit för stora & bara ser på pengainflödet. Lite EA vibbar får man

Det har sålts totalt drygt 150 miljoner av PS4 och Xbox One, totalt cirka två miljoner av PS5/XSx. Det är att begära mycket av utvecklarna att de ska ignorera en så stor del av marknaden. Nja, ge det tid och förmodligen kommer även förra generations konsol ge en hyfsad upplevelse, om än i 30 fps och max 720p.

Permalänk
Medlem
Skrivet av NodCommander:

Precis det här. Förstår inte alls varför man skulle ha med gamla konsoler för ett spel som 2077.

Därför att i april så var det vi kallar gamla konsoller idag current gen då det skulle släppas. Skulle de skippa en kundbas på över 100 miljoner?

Permalänk
Medlem
Skrivet av Blackwizard:

Ni som har spelet, är de inte ett bra spel ändå? Vilket betyg skulle ni ge de? Funderar på inskaffat spelet framöver.

Spelet är kul i 50-60 timmar ungefär, jag var klar med allting efter 60 timmar av grind och har inte öppnat spelet efter det igen. Det var totalt värt pengarna även om det saknades otroligt mycket av det utlovade. Jag förväntade mig ett spel med story i witcher-klass och värld i gta-klass.

Storyn är bra men världen i sig är långt ifrån vad jag (och troligtvis resten av världen) förväntade mig. Finns en del buggar men det mesta går att leva med. Släpper dom DLC och fixar till en stor del av det mekaniska kommer jag att spela det igen garanterat.

Visa signatur

Intel i9 10900K | H150i PRO XT | Asus Rog Strix Z490-E Gaming | Asus Strix 3090 OC | G.Skill Trident Z Royal 4x8GB 3600MHZ CL17 | Corsair Force MP600 1TB | Asus Rog Swift PG278QE | EVGA Supernova T2 1600W

Permalänk
Medlem

Mest intressanta var att spela skulle sälja grafikkort när det släpptes. Bara de att det fanns inga grafikkort

Visa signatur

r_wateralpha 0.3

Permalänk
Medlem

Ah nu förstår man varför de sa att spelet skulle blir kortare än witcher 3 haha

Fick klippa bort en massa

Permalänk
Medlem
Skrivet av HenrikM:

Därför att i april så var det vi kallar gamla konsoller idag current gen då det skulle släppas. Skulle de skippa en kundbas på över 100 miljoner?

Skulle säga ja, tänk bara på hur stor kundbasen är på telefonmarknaden betyder det att de borde släppa spelet där oxå då. Eller switch. Har det inte tillräcklig hårdvara så borde de ej släppas ,när de inte har en chans att klara av hårdvaru-kraven. (kan bli knepigt med de nya konsolerna oxå om de inte skalar ner till hårdvaran de har.) Som jag skrev i mitt tidigare inlägg lite EA vibbar får man.

Visa signatur

Arne Berg

Permalänk
Medlem
Skrivet av Blackwizard:

Ni som har spelet, är de inte ett bra spel ändå? Vilket betyg skulle ni ge de? Funderar på inskaffat spelet framöver.

Det var kul i drygt 25-30h sen började alla problem skina igenom fasaden. Om jag måste sätta betyg... Generös 6/10.

Jag skulle vänta.

Visa signatur

5800X3D @Kombo Strike 3 / 32GB DR RAM @3800MHz,CL16 / 3090 Turbo @1695MHz,0.750V

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ase:

. (kan bli knepigt med de nya konsolerna oxå om de inte skalar ner till hårdvaran de har.)

Nej det kommer inte bli knepigt till de nya konsolerna. Inte knepigare än att släppa till pc, snarare enklare.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Blackwizard:

Ni som har spelet, är de inte ett bra spel ändå? Vilket betyg skulle ni ge de? Funderar på inskaffat spelet framöver.

Typ 9.5/10. Förutom de tekniska problemen och CDPRs management har jag inget att klaga på egentligen. Storyn var intressant, alla karaktärer är underbara, själva gameplay loopen av att göra uppdrag - få ny loot - jämföra loot - åka till nästa uppdrag är väldigt beroende, staden och miljöerna är väldigt snygga, musiken är riktigt bra, m.m.

När spelet fått några ordentliga patchar och DLC kommit och en "GOTY Edition" finns tror jag det kommer vara ett solklart köp för allihopa.

Visa signatur

13600KF, RTX 4070 FE, B760I, 32GB DDR4, NR200P

Permalänk
Medlem
Skrivet av Ase:

Skulle säga ja, tänk bara på hur stor kundbasen är på telefonmarknaden betyder det att de borde släppa spelet där oxå då. Eller switch. Har det inte tillräcklig hårdvara så borde de ej släppas ,när de inte har en chans att klara av hårdvaru-kraven. (kan bli knepigt med de nya konsolerna oxå om de inte skalar ner till hårdvaran de har.) Som jag skrev i mitt tidigare inlägg lite EA vibbar får man.

Du menar som Doom eternal som rullar på switch?