Permalänk

Barnläge Iphone 6S

Hejsan alla!

Finns det nån form av barnspärr eller barnläge på Iphone? Något less på att sonen sitter och ringer hela tiden istället för att hålla sig till dom appar han faktiskt får använda.

Sambon har en samsung och där fanns det någon form av app eller nåt där man enkelt kunde ställa in vilka appar/funktioner som kunde användas, som man sen bara startade innan barnet i fråga fick låna telefonen. Är något sådant jag är ute efter även till min telefon. Har sökt på google och försökt fatta mig på det här med guidad åtkomst men det verkar inte riktigt funka som det jag efterfrågar. Eller så är det bara jag som inte fattar..

Någon som har något tips? Och kommentarer om huruvida barn ska sitta med telefon, skärmtid för barn osv undanbedes då detta inte är frågan.

MVH
Henrik

Visa signatur

Ordning är för idioter. Ett geni hanterar även kaos.

Permalänk
Medlem

Testa detta https://support.apple.com/sv-se/HT202612

Edit kanske ska läsa hela inlägget innan jag svarar...
Men jag tycker det fungerar bra. Man startar appen som ska användas trycker snabbt hem tre gånger och matar in koden för aktivering och för att byta app trycker du snabbt tre gånger o matar in kod igen.

Visa signatur

Ryzen 5 7600
Rx 6650xt
32Gb

Permalänk
Medlem

Skärmtid heter funktionen, du kan ställa in tillåtna appar o.s.v.: https://support.apple.com/sv-se/guide/iphone/iph7f15d92dd/ios
Har du en egen iPhone och ställt in familjedelning så kan du styra det från din telefon.

Visa signatur

Citera eller nämn gärna mig (@ToJa92) om du svarar på något jag skrivit.
Uppskattar du eller blir hjälpt av ett inlägg jag skrivit är jag tacksam om du gillar det.