Ratt Logitech G27 + Wheel Stand Pro Deluxe V2

Ratt Logitech G27 + Wheel Stand Pro Deluxe V2

Några timmars användning/bra skick men har stått oanvänt garantitiden. Växelspak och shifter support till Wheel Stand Pro Deluxe V2 ingår / allting är monterat och färdigt. Priset för själva stället idag är 1400SEK + en G29 med shifter kostar 2900:-

Wheel Stand Pro Deluxe V2 är ett väldigt smidigt, portabel ställ, man tar fram den/ går väldigt snabbt smidigt att sätta upp ratten och ställa in efter egna preferenser sen använder man valfri plats (soffa, stol, annat) . Alltså inget bök med att hitta en plats för pedalerna som glider runt på golvet, montera ratten i bordet och dra alla kablar. När man är färdig pluggar man ur, lossar på två snabbfästen/fäller ihop, ställer undan. Starkt rekommenderad. Jag tror att den fungerar till andra rattar/tillbehör man byter ut/köper eller tillverkar egna fästen till det man vill använda oavsett om det är annan ratt eller flygsim (men det bör dubbelkollas) , den är kompatibel med fler rattar och tillbehör utan någon förändring framgår på deras hemsida .

Hade VR ett kort tag och var väldigt nöjd med setup'en men blev åksjuk, fungerade väldigt bra på skärm men min dator står felplacerad har plats med en stol men inte så mycket yta bakåt/blev trångt bökigt har inte heller tid att spela så det fick stå mestadels oanvänt.

Pris: Bud
Avhämtning Norrköping alla dagar eller avlämning Finspång vissa vardagar

Läs hela annonsen här

såld