Permalänk
Medlem

Hackintosh lga 775

Tjena!

Hitta en gammal låda hemma med lga 775 moderkort, en core 2 duo och 2 gig ddr 2. Så självklart är detta en rishög i dagens mått men har blivit lite intresserad av att testa på att göra en hacintosh men är inte sugen på att använda min vanliga låda. Så min fråga är: kan detta fungera bara för att få en okej smooth mac os upplevelse eller är det ingen idé att testa på?

Kollade lite på att uppgradera till en xeon eller annan core 2 duo med 4 kärnor isället för två, tänkte också kasta in en ssd och ett grafikkort. Så tror ni det behövs med en cpu uppgradering från 2 kärnor ellre känar man inget på det?

Tack på förhand

Visa signatur

CPU: i7 6700k @4,6GHz Moderkort: Asus Z170 Pro Gaming
GPU Gtx 1070 SC Gaming OC
Hårddiskar WD Blue 2000gb, WB Blue 500gb, OCZ TL100 220 gb. OCZ TL100 128 gb.
PSU EVGA 1000 GQ 1000W
RAM 16GB Corsair LP 2400MHz

Permalänk
Medlem

Rekommenderar dig att istället försöka med en installation på datorn i din signatur. Så där gammal hårdvara är inte lönt att hålla på med. Du kan antingen göra så att du kan dualboota på din befintliga OS-disk, men jag rekommenderar dig att istället installera OS X på en separat disk och bara trycka på F8-tangenten vid uppstart. Då kan du välja vilket OS (vilken disk) du vill starta från och du slipper eventuella problem om hackintosh-installationen skulle strula och göra så att du får problem med din windows-installaton. Koppla bara ur dina befintliga diskar först tills du är klar med OS X installationen. Sen kan du koppla in dem igen.
Kolla t.ex den här sidan där Asus Z170 Pro Gaming Pro finns med under "Motherboards ->
Full list of Motherboards":
https://www.tonymacx86.com/buyersguide/archive/skylake-100-se...

Det finns även en tråd här på Sweclockers där du kan få råd och hjälp:
https://www.sweclockers.com/forum/trad/893803-den-stora-hacki...

Visa signatur

"The following statement is false: The previous statement is true! Welcome to our corner of the universe"