Permalänk

Arcade1up MOD - Hjälp sökes omgående!

Hej alla. har sökt upp och ner över hela internet och kan verkligen inte hitta någon med samma problem som jag har... många har liknande men en annan del så deras lösningar har tyvärr inte fungerat för mig.

Jag köpte mig ett kabinet av Arcade1up och moddadet detta så jag kunde sätta in en raspberry pi med retropie version 4.4 installerat.kopplar in dem nya arkadknapparna och spakarna som jag beställde med tillhörande USB encocders. allt fungerar utmärkt!
Tills jag ska spela med en polare. Varje gång jag går in i ett spel så ändrar spelare 2s rörelser spegelvänt.... oavsett vad jag gör så gör den detta. har provat med USB hub, bytat olika USB portar, installerat om retropie, provat 2 andra USB enocoders. provat andra spakar ja det mesta jag kan komma på men inget fungerar. även provat med orginalspakarna.

Notera att det är endast spelare 2 spak som blir spegelvänd, knapparna för spelare 2 fungerar som vanligt.

Någon som har en lösning till detta? jag var extremt sugen att spela igenom lite gamla spel med några vänner men detta sätter ju stopp för det...

mvh Rasmus

Permalänk
Inaktiv

Du kanske kan vända på den fysiska spaken?

Permalänk
Medlem

Beror ju lite på vad det är för joystick, meeen låter som att brytarna till spaken har blivit felkopplade eller så har den helt enkelt monterats upponer.

Detta borde dock gå att ändra utan att fippla med hårdvaran genom att ställa in det i emulatorn (precis som att mappa om vilket tangentbord/kontroller som helst).

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

// Pierre Broberg
http://www.pierrejavel.com