"Dum" fråga: Hur mycket bas klara HD650?

Permalänk
Medlem

"Dum" fråga: Hur mycket bas klara HD650?

En liten dum fråga, hur mycket bas kan ett par HD650 klara av innan dem går eller börjar låta sämre (på grund av t.ex. lossnande delar eller annat)? Väldigt svårt att svara på men någon kanske har ett litet svar

T.ex. mina förra Philips fidelio x2 började låta som något var löst i ena hörluren. Om det beror på för mycket bas/hög volym eller om dem var "sönder" från början vet jag ej.

Permalänk
Rekordmedlem

7,4.
Det går inte att svara på en så luddig fråga men de tål effekten så länge disten inte börjar öka kraftigt, de lär också spela starkare än vad dina öron tål om du inte ska få hörselskador så det är inget större problem om du ska använda dem som det är tänkt.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk
Medlem

@mrqaffe: ah oke, tack för hjälpen.

Permalänk
Medlem

Det låter inte särskilt troligt att du spelat sönder dina Fidelio X2 om du har använt volymer som går att lyssna på, såvida du inte i misstag spelat sönder dem medan de legat på ett bord eller nåt. Däremot är det relativt vanligt att få missljud ur ena sidan p.g.a hårstrå som kommit in på elementet. Det går att få bort med t.ex. tryckluft.

Permalänk
Medlem

@Wh1sp: Ah oke. Ja det med hårstrå har jag märkt, får ta av öronkuddar och "städa" rätt ofta, senast idag