Hur kommer det sig att trådlösa keypads för spel ännu inte existerar?

Permalänk
Medlem

Hur kommer det sig att trådlösa keypads för spel ännu inte existerar?

Orbweaver och andra keypads har funnits länge och varit klockrent för folk som vill spela spel men inte behöver resten av ett tangentbord. Trådlöst inom spel är ett fult ord men efter att ha skaffat en g900 kan jag själv vittna om dess absolut otroliga responstid. Allt fler kopplar ihop datorn med tvn och spelar på den och jag kan nog inte tänka mig en bättre lösning än en trådlös keypad som alternativ till ett tangentbord. Tekniken tycks vara redo IMO. Vad tror ni?

Permalänk
Medlem

Trådlösa tangentbord/keypads för spelande medför ingen specifik fördel. Det är ett stationärt tillbehör till skillnad från möss eller headset som har stora fördelar med att vara trådlösa jämförelsevis.

Visa signatur

CPU: I7 4770K Grafik: Poseidon Platinum GeForce GTX 980Ti Moderkort: Asus Maximus VI Hero Z87 RAM: 16Gb Corsair Dominator Platinum CL9 Nätagg: Corsair HX1050 Gold SSD: Corsair Force GT 240Gb SSHD: Seagate Desktop 4TB Låda: Corsair Graphite 600T

Permalänk
Rekordmedlem

Nu kom det ju åtminstone ett tangentbord ....
Största problemet är nog batterilivslängden, vad jag vet är det bara Logitech som haft laddstationer till tangentbord och eftersom prylarna blir ganska strömkrävande om de ska ha låg "starttid" så måste man lösa det på nått bra sätt, laddningsbara batterier måste laddas och engångsbatterier riskerar att på sikt bli väldigt dyrt.
Det skulle nog behövas nått system med både laddstation och lätt bytbara batterier och möjlighet till att ladda extra batteripaket direkt i laddstationen så man har fulladdade paket där och att kunna byta batterier sömlöst under drift och dessutom möjlighet till kabelbackup.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.