Permalänk
Medlem

Yale Doorman V2N tips

Hej.

Jag står i valet och kvalet att byta ut mitt gamla låssystem som pajat nyligen, jag funderar på ett Yale Doorman V2N system och har kollat upp att enligt assa så ska det vara godkänt för lösöre under 1 miljon kr med vissa specifika inställningar men dom är det ändå som jag tänkt använda mig av.

Någon här som använder detta system som kan tänkas säga vad dom tycker om det.

Jag har tänkt att använda tagg med pinkod och att den auto låser då dörren stängs om jag inte är hemma(aktiverar den funktionen då jag lämnar huset)

Eventuellt så har jag tänkt att ansluta den till appen så jag kan styra den via min mobil.

Med vänlig hälsning David

Visa signatur

En trött jäkel.

Permalänk
Hedersmedlem

Det är en bra ide att kontakta ditt försäkringsbolag innan du köper låset, se bl.a. Array.se.

Har tyvärr inte haft möjlighet att testa låset, men det verkar vara lite småproblem med V2N (går i baklås). Det finns en del matnyttig information i denna tråden (Byggahus).

Visa signatur

Danskjävel så krattar som en skrivare...

Permalänk
Medlem

Jag har ett sånt! helt underbart och det har fungerat alldeles utmärkt hela tiden! kan starkt rekommenderas

Visa signatur

Citera om du vill ha svar :)

Permalänk
Medlem

Hmm tror jag satsar på V2n modellen ändå. men får tänka ett tag.

Visa signatur

En trött jäkel.

Permalänk
Medlem

Tjo!

Jag försökte nyss installera mitt digitala yale doorman, men jag får det ej att låsa. och låser jag det manuellt genom att trycka på den lilla piggen högst upp på bläcket, så låser den, men så fort jag drar ner handtag så låses det upp? Jag kan inte heller vrida det manuella låsnings vredet lika långt åt höger som åt vänster, åt vänster låser man ju upp. Men höger går bara 1/4 varv och ett missvisande ljud kommer. Antar att jag säkert gjort något fel med grejen men klippte av? Fast jag provat två längder, den skall väl enbart ligga emot och ej gå in? Man ska ju ej behöva vrida manuella när man trycker in sidostycket, för att den ska komma in lite extra? Finns det möjlighet att få en extra pigg hemskickad? Samt en låsring då min blev glapp, så jag fick klämma åt den lite. Vad tror ni? Borde gå från nån återförsäljare? Kanske tillomed har sånt liggande?
Fick ej kontakt med min verisure smart module i själva låset heller, men smart pluggen fick jag kontakt med, kanske är någon sämre överförnings teknik då det ej står något? Antar att det kanske är blåtand lr något, och har nu dörren står i garaget så då är det förståligt.
Bör ju ej vara wifi då smart modulen tillomed har nätverkskabel...
Tacksam för snabba svar!!

Mvh!