Permalänk
Medlem

Har inte läst alla inlägg men kommer med ett svar.
Skaffa inte barn om du inte vill, ett bra beslut av dig som du ska hålla fast i.
Barn ska inte vara oönskade dom blir olyckliga.

Sen säger jag att du ska bryta med din pingla. Kvinnor som vill ha barn kommer inte att ge efter. En människa som vill föröka sig kommer inte stanna hos en som inte vill eller kommer på nått sätt "råka" blir gravid om det är en kvinna.
Så vill du inte ha ett oönskat barn så bryt.

Jag känner igen denna situation mycket väl.
Inte jag själv dock jag har önskade barn

Skickades från m.sweclockers.com

Visa signatur

🇸🇪 VR Sverige Discord server - Svensk VR Community
https://discord.com/invite/avnhs6mgjc

Permalänk
Skrivet av GilbertG:

Skaffa inte barn om det känns det minsta fel på något sätt. En del tar sig an barn som varit oplanerade eller på tveksamma premisser väldigt bra, men den sorgliga sanningen som ingen pratar om är att det faktiskt finns en icke oansenlig del människor som aldrig knyter an sina barn eller helt enkelt ångrar sig utan att vara psykiskt sjuk.

Det är nog ytterst få som inte kan knyta an till sitt eget barn, det i sig är ju i ett gravt psykiskt problem, det är inte så vi ska fungera om vi är normala. Jag känner par som fått barn oplanerat, under levnadsförhållanden som varit allt annat än optimala, givetvis har de inte ångrat sitt barn. Sen finns det såklart stunder i livet då alla föräldrar tycker sitt barn är jobbigt, det hör till.

"Skaffa inte barn om det känns fel på det minsta sätt".. Hur ofta känns allt rätt? Hur många skulle få barn då? Det skulle knappt födas barn då såklart. Tänk istället så här, hur många barn som växer upp, oavsett förhållanden, önskar att de aldrig blivit födda? Betydligt fler är tacksamma, samma med föräldrarna. Fokusen måste ligga på detta såklart, inte på de 0.0000000001% (eller nått) där båda föräldrarna ångrat sig och barnet själv, så småningom, kommer underfull med att det ej velat komma till världen.

Visa signatur

Ryzen 7 7800X3D / Gigabyte B650 Aorus Pro AX / Kingston 32GB DDR5 6400MHz CL32 FURY Renegade / RTX 3090 / Cooler Master Tempest GP27Q Gaming 27" / Ipad Pro 11" 2024

Permalänk
Medlem

Har en 6 månader gammal dotter och kan säga att det är bättre än vad jag trodde. Jag var ganska skraj för visste inget om barn alls och aldrig varit bra att hantera barn och inte speciellt gillat barn men det är helt annorlunda när man får ett eget barn. Dock var jag inte den som åkte runt och festade och sånt innan. Jag har inte ändrat min livsstil annat än att jag fått dra ner på spelandet. Visst är det jobbigt ibland. Ibland skulle man vilja bara kunna spela i flera timmar i sträck utan att bli avbruten men jag ångrar inget. Dock ville jag alltid ha barn även om jag var skraj. Vill du inte så vill du inte. Min pappa ville inte och han drog nästan på en gång och lämnade mig med mamma.

Visa signatur

Asus B650 TUF, Ryzen 7600X, 32GB 6000mhz DDR5, Corsair RM1000X, Powercolor 6900XT Red Devil Ultimate, 360mm Corsair AIO, MSI Velox 100P Airflow. Kingston KC3000 M.2.

Permalänk
Avstängd
Skrivet av gummybearkiller:

Antagligen så tänker du bara jäkligt egoistiskt, livet handlar om att dela på känslor och att ha en familj runt sig.
Våga och vinn!

Att skaffa familj är också egoistiskt om man vill det själv.

Om man vill ha barn är det egoistiskt att få barn. Om man inte vill ha barn är det egoistiskt att inte få barn. Båda alternativen kan alltså vara egoistiska, och det är då det är rätt.

Att handla i eget intresse och göra det man själv vill med sitt liv är egoistiskt. Detta är inte fel i sig. Så länge man inte skadar någon är det rätt att vara egoist. Man behöver inte alltid vara egoist, men många av livets viktigaste beslut måste vara egoistiskt motiverade för att man ska kunna leva ett bra liv.

Permalänk
Medlem

Tja, om det inte kommer en pandemi som utplånar 97% av mänskligheten så är jag inte heller särskilt lockad av att skaffa barn. Det föds fortfarande för många för att jag ska känna ett ansvar att vilja trygga artens överlevnad.

Visa signatur

Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings.

Permalänk
Medlem

För mig handlar det om att jag vill maximera min lycka i mitt liv, rent logiskt är det svårt att motivera varför barn skulle göra det då det är helt känslobaserat och något som kommer först efter beslutet är tagit. Detta gör ju då att jag aldrig lär skaffa barn, detsamma gäller frun just nu. Vi får se hur vi känner när vi är 35 men för mig kommer nog inget ha ändrats så jag lär aldrig skaffa barn.

Du har bara ett liv, se till att inte leva det för någon annan. Du vill inte sitta vid pensionen och undrat vad som hände med livet, alla planer du inte realiserade osv. Barn måste inte krocka med eller försvåra planerna men det är något som bara du kan svara på. Jag skulle t.ex. inte leva mitt liv som jag vill om jag hade barn utan då skulle jag behöva kväva en del av mig vilket inte alls känns bra.

Permalänk
Medlem
Skrivet av crew seven:

Okey jag vet inte är djupt förkrossad just nu vet inte hur jag ska formulera mig riktigt.
Jag är 30 år och träffade världens pingla vi delade allt esport, Hockey, Fotboll, datorer fan hon gillade till och med att lira street fighter med mig.
Men hon vill ha barn NU jag vill inte ha barn för jag vet att det inte är rätt mot barnen jag är INTE stabil nog att vara farsa det passar inte mig trots min ålder vill jag fortfarande festa, resa och ha kul.

Jag har stabil inkomst jag köper aktier och köper prylar jag vill ha men försörja barn, jag vet inte om jag orkar det jag har sagt nej hur skulle ni ha gjort?

Ska jag stanna bara för att jag tycker om henne?

Du kan inte äta hela kakan, och ha den kvar. Uppenbarligen behöver du träffa en som delar dina intressen och att inte vilja ha barn ihop med dig. Du vill verkligen ha allt på dina villkor. Det är också tråkigt att du håller henne tillbaka, släpp henne. Gl hf Mvh

jag har barn, det har inte stoppat mig för att ha roligt, Jag spelar och ja köper saker och festar (dock sällan). Jag har också fått nya saker att köpa, till pojken! hehe. Jag har också fått nya intressen att hitta på saker med honom. Livet leker!

Permalänk
Medlem

Jag är 29 och för 7 veckor sedan så fick jag och min fru vårat 3.e barn och det är absolut det bästa som har hänt, men som sagt i tråden så känner du att du inte vill skaffa barn så är det nog inte heller läge att skaffa barn. Vi fick våran första när vi var 21 och sedan kom den andra när vi var 24 och nu den sita när vi är 29.

Vi har dock varit ihop sedan 9an, så vi har 14år tillsammans. Att tänka på barn efter ett år kan funka för vissa men det kan även knäcka ett förhållande totalt. Har sett alldeles för många som skaffa barn tidigt och tror att det kommer att bli en dans på rosor.

Stå på dig om du känner att du inte vill ha barn.

Visa signatur

Main
MOBO: Gigabyte B550M DS3H, CPU: AMD Ryzen 5 5600, RAM: 2x16B @ 3600MHz, GPU: RADEON RX5700 Flashat till XT, SSD: WD BLACK SN750 SE 1TB nVME, 2x1TB Sata SSD Chassi, : Fractal Design Node 804, PSU: Corsair RM1000e, Skärm: Philips 27M1N3500LS.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Bemushroomed:

Finns nog extremt få män som VILL ha barn. För kvinnor däremot så finns det en längtan som nog män inte kan förstå riktigt. Män vill inte ha barn förrän barnet har kommit till världen, då faller bitarna på plats, för kvinnan är bitarna redan där, något som måste uppfyllas.

Har f.ö inte barn själv, men jag har flera i min umgängeskrets som fått barn sent i livet (en så sent som 51), de har alla önskat att det inte varit så dumma utan istället lyssnat på sin tjej tidigare i livet.. Att välja festa, "leka" (datorspel osv) och resa före barn, ja, det är väl ganska exakt så vi män resonerar, tills vi får barn och tar oss för pannan typ

Var har du fått den informationen ifrån? Finns många män som vill ha barn. Det där var ta mig fan det dummaste jag läst på väldigt länge.

/stolt pappa

Permalänk
Skrivet av Iksu:

Var har du fått den informationen ifrån? Finns många män som vill ha barn. Det där var ta mig fan det dummaste jag läst på väldigt länge.

/stolt pappa

Klart det finns och klart vi vill ha barn, men det ligger inte riktigt i vår natur så som med kvinnor. Evolutionärt sett vore det konstigt (och dåligt), kvinnor ska vara de som vill vara omhändertagande, män lever mest rövare, de går inte runt och drömmer om att få barn, om de inte har ovanligt lite testo Generellt sätt! Vet att många som blivit pappor inte insett att de ville bli det förrän barnet kom. Inget att bli sur över

Visa signatur

Ryzen 7 7800X3D / Gigabyte B650 Aorus Pro AX / Kingston 32GB DDR5 6400MHz CL32 FURY Renegade / RTX 3090 / Cooler Master Tempest GP27Q Gaming 27" / Ipad Pro 11" 2024

Permalänk
Medlem
Skrivet av crew seven:

Vi har varit tillsammans i lite över ett år nu och hon stressar lite känns det som.

Hur gammal är tjejen? är hon 30+ kan man förstå henne delvis =/

Visa signatur

🧠i9-10900k @ 3,7GHz 📹3080Ti STRIX OC 12GB 📼Corsair Vengeance 64GB
📰MSI MEG z490 Unify 💽Samsung 970 EVO plus 500GB/1TB 📺Asus PG348Q 34"

Permalänk
Medlem

så jävla skönt att vara ful och inte behöva oroa sig om sånt här hahaha döda mig D;

Permalänk
Medlem

Det viktigaste är att snacka om det så ingen går med fel uppfattning om vad som gäller. Se till att uttrycka ordentligt precis hur ni ser på det så hon inte går och väntar tills det är för sent eller liknande.

Själv ville jag definitivt ha barn, redan rätt tidigt. Om det är "extremt" som man vettefan, jag tror att det är stor individuell skillnad. Mitt resonemang är att jag inte vill vara skröplig eller död när jag får barnbarn.

Visa signatur

7800X3D - 7900XTX - QD-OLED 34" AW3423DW

Permalänk
Medlem

Var just ute i trädgården med min son på 3,5 år och petade med pinnar, krasade med frusna löv och pratade om att allting är hårt när det är kallt. Stannar upp ibland och tänker "Hur hamnade jag här med den här lille killen? Det är MIN son, en del av mig. Han ser ut nästan som jag och vill kunna allt jag kan. Häftigt."

Jag och min fru hade varit ihop i ett par år och när vi båda blev 31 så kände vi att det var dags. Klockan tickade liksom, särskilt för henne. När vi bestämde oss så kändes det uppenbarligen helt rätt för henne rent känslomässigt. För min del var det blandat känslor och rationellt tänkande, att det skulle lösa sig med barn även om det kändes läskigt innan och så. Men det löser sig. Även om det är riktigt kämpigt ibland när vi även har en son till på 1,5 år. Men de är min familj och vi skapar massor av minnen tillsammans.

Efter att kvinnan är runt 35 år gammal så börjar risken bli större för komplikationer med graviditeten eller med fostret, och det hade känts värre att börja skaffa barn nu när vi faktiskt är 35. Vi är nöjda med två barn och nu har vi den biten avklarad.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Yorg:

Det viktigaste är att snacka om det så ingen går med fel uppfattning om vad som gäller. Se till att uttrycka ordentligt precis hur ni ser på det så hon inte går och väntar tills det är för sent eller liknande.

Själv ville jag definitivt ha barn, redan rätt tidigt. Om det är "extremt" som man vettefan, jag tror att det är stor individuell skillnad. Mitt resonemang är att jag inte vill vara skröplig eller död när jag får barnbarn.

Samma här angående viljan att skaffa barn. Det är en hel del klumpiga och felaktiga generaliseringar om män och kvinnor i den här tråden.

Visa signatur

Råd tas på eget ansvar.

Permalänk
Medlem
Skrivet av Frux:

Var just ute i trädgården med min son på 3,5 år och petade med pinnar, krasade med frusna löv och pratade om att allting är hårt när det är kallt. Stannar upp ibland och tänker "Hur hamnade jag här med den här lille killen? Det är MIN son, en del av mig. Han ser ut nästan som jag och vill kunna allt jag kan. Häftigt."

Jag och min fru hade varit ihop i ett par år och när vi båda blev 31 så kände vi att det var dags. Klockan tickade liksom, särskilt för henne. När vi bestämde oss så kändes det uppenbarligen helt rätt för henne rent känslomässigt. För min del var det blandat känslor och rationellt tänkande, att det skulle lösa sig med barn även om det kändes läskigt innan och så. Men det löser sig. Även om det är riktigt kämpigt ibland när vi även har en son till på 1,5 år. Men de är min familj och vi skapar massor av minnen tillsammans.

Efter att kvinnan är runt 35 år gammal så börjar risken bli större för komplikationer med graviditeten eller med fostret, och det hade känts värre att börja skaffa barn nu när vi faktiskt är 35. Vi är nöjda med två barn och nu har vi den biten avklarad.

Så som du känner, känner jag också. Min son är dock bara 8 veckor gammal. Men det är för jävla härligt att han finns här.
Ser fram emot allt som komma skall. Jag är 34 och har velat haft barn i 10 år. Varit ihop med nuvarande i 6 år så nu var det dags!

Permalänk
Medlem
Skrivet av Bemushroomed:

Klart det finns och klart vi vill ha barn, men det ligger inte riktigt i vår natur så som med kvinnor. Evolutionärt sett vore det konstigt (och dåligt), kvinnor ska vara de som vill vara omhändertagande, män lever mest rövare, de går inte runt och drömmer om att få barn, om de inte har ovanligt lite testo Generellt sätt! Vet att många som blivit pappor inte insett att de ville bli det förrän barnet kom. Inget att bli sur över

Jag vet att du säger detta i god ton och jag är ledsen för att vara den där, men det här är ren smörja. Definera varför det skulle vara konstigt och dåligt för en art där hanen vill ha avkomma och skydda sin avkomma. Det handlar om att ta ansvar och ansvar tar man när man är en man. Jag har över vad som är "normalt" med testosteron (mätt med blodprov vid flertal tilfällen) men jag ville ha barn långt innan jag fick min första son.

Visa signatur

Råd tas på eget ansvar.

Permalänk
Medlem

Jag känner igen mig i din situation.

Jag var 30 träffade en tjej som ville ha barn jag sa nej med samma orsak som dig..

Idag är jag 47 år och sitter med alla möjliga lyxprylar du kan tänka dig och har festat hårt och rest världen runt och haft en massa onenight stand med alla möjliga sjukdomar som efter följd...Visst man har en del minnen men idag ångrar jag mig en hel del..Började jobba som barnskötare och den upplevelsen som barn ger saknar jag när jag kommer hem till min man cave varenda dag...
Nu för tiden dricker jag inget och festar aldrig..Men åldern har dragit iväg..Så min nästa plan är när jag går i pension ska jag återuppta mitt gamla liv och resa runt och festa loss sen dö lycklig på någon sandstrand i söderhavet

Har redan sparat ihop nog för ett 10 års party som pensionär haha

Visa signatur

╔ Corsair 32GB DDR4 CL15 3000Mhz VENGEANCE RGB ■
╠ ASUS-ROG-MAXIMUS-X-HERO ■ ASUS-ROG-STRIX-RTX2070-OC ■ i7 8700K
╠ DeepCool Captain 280EX RGB ■ 2x Samsung 970 EVO 500GB■
╠ Deepcool NEW ARK 90 Electro Limited Edition NR58 ■ XFX PRO1000W Limited Black Edition
╚ Samsung SE790C 34" Ultrawide 3440x1440@75Hz

Permalänk
Medlem
Skrivet av Hemmabra:

så jävla skönt att vara ful och inte behöva oroa sig om sånt här hahaha döda mig D;

Det finns nån minst lika ful där ute som väntar på dig.
Ge inte upp <3

Visa signatur

Citera för svar!

Permalänk
Medlem
Skrivet av fermia:

Idag är jag 47 år och sitter med alla möjliga lyxprylar du kan tänka dig och har festat hårt och rest världen runt och haft en massa onenight stand med alla möjliga sjukdomar som efter följd...Visst man har en del minnen men idag ångrar jag mig en hel del..

Har redan sparat ihop nog för ett 10 års party som pensionär haha

Finns inget att ha ångest över, du levde livet och var lycklig när du gjorde det. Det är det som räknas Kan lova dig att du hade saknat det livet du levt om du ist hade skaffat barn

Visa signatur

6800 XT - Ryzen 5900x - 32GB G.Skill 3733mhz - Asus Strix X570-E - Noctua NH-D15
WD SN750 1TB - Samsung 960 Evo - 850 Evo 1TB - 750 Evo
Corsair HX750i - NZXT Phantom 630 - LG S2721DGFA
Razer Deathadder 2013 - HyperX Alloy Core - Sennheiser GSP 350

Permalänk
Skrivet av Banco:

Jag vet att du säger detta i god ton och jag är ledsen för att vara den där, men det här är ren smörja. Definera varför det skulle vara konstigt och dåligt för en art där hanen vill ha avkomma och skydda sin avkomma. Det handlar om att ta ansvar och ansvar tar man när man är en man. Jag har över vad som är "normalt" med testosteron (mätt med blodprov vid flertal tilfällen) men jag ville ha barn långt innan jag fick min första son.

Fast jag har aldrig påstått att mannen inte vill skydda sin avkomma. Det är snarare min poäng, för det ju när barnet kommit till världen som mannens roll kickar in ordentligt. Kanske är det även därför som många män inte tror att de vill ha barn, eller snarare man gillar idéen med att ha barn, men velar något otroligt när det gäller en själv - man tror inte man kanske passar i rollen, tidpunkten kanske inte är rätt, kanske är det ändå roligare att spela WoW än att ägna den tiden åt sitt barn osv. bortförklaringar (som mannen kan skratta åt i efterhand då han inser hur lite dessa saker betyder i jämförelse.)

Sen finns det alltid undantag, men man behöver ju läsa vad män i denna tråd skriver, "skaffa inte barn om allt inte är helt rätt i ditt liv" osv. Haha. Visst. En tid när "allt är precis rätt" = aldrig. Finns alltid något som inte är perfekt, något som kan bli bättre.

PS: Om ni inte tror att honkönet har en större drift vad gäller att få barn så får jag anta att ni aldrig haft djur (honor)? Med tikar som löper så blir det väldigt tydligt. De har ofta en sak som de "leker" (eller tror?) är sin avkomma som dom håller på och pysslar om osv, såg samma beteende med min Grå Jako (papegoja) i perioder. Du ser inte detta med hankön alls eftersom driften inte finns där. Driften för det manliga könet är snarare sex, för att sprida avkomma (gärna till både höger och vänster), detta är såklart en bättre funktion för artens överlevnad, mycket mer än om hanar också gick runt och drömde om barn, till den grad att de te.x börjar leka med dockor eller liknande

Visa signatur

Ryzen 7 7800X3D / Gigabyte B650 Aorus Pro AX / Kingston 32GB DDR5 6400MHz CL32 FURY Renegade / RTX 3090 / Cooler Master Tempest GP27Q Gaming 27" / Ipad Pro 11" 2024

Permalänk
Medlem

kan dela med mig av min egna historia! har själv 2 barn med 2 olika kvinnor och är ensamstående idag! första fick jag när jag va 2009 andra 2013 och är själv 89a. och kan säga som så att dottern (första) va mer eller mindre planerad medans sonen (andra) va ett "misstag" eller vad man ska kalla det.

idag så har jag båda två varannan vecka varpå sonen har en genetisk sjukdom och sondmatas via en knapp direkt in i magsäcken. Barn förändrar ALLT! jag vet idag att jag inte var redo för barn för fem öre! och sure ibland kommer tanken som ung förälder att man kanske borde gjort annorlunda men i slutändan så är mina barn ALLT för mig, även fast hela min situation med barnen osv har gjort mycket i mitt liv svårare.

men i slutändan så är det enligt mig helt klart värt det! själv så var jag absolut livrädd för barn innan jag fick dottern men allt ändrades under graviditeten och hela den resan.

Dock om TS idag känner att han inte är redo för barn så bör han prata med tjejen ordentligt. då det är något som ändrar ens liv och möjligheter på alla sätt och vis, både positivt och negativt.

Visa signatur

here we go!

Permalänk
Medlem

Barn är det bästa som finns. Man får ut så mycket mer av livet med barn än utan. Spela spel och åka utomlands kan man göra ändå. Prylar går bra att köpa men man får prioritera rätt bara.

Visa signatur

9600k 1070gtx define s2

Permalänk
Avstängd
Skrivet av sirfalk:

Barn är det bästa som finns. Man får ut så mycket mer av livet med barn än utan. Spela spel och åka utomlands kan man göra ändå. Prylar går bra att köpa men man får prioritera rätt bara.

Jo men......

Nu är det den "curlade" generationen som funderar över att få ett barn.

Av TS inlägg så är det tydligt att han inte vill avstå några av sina curlade priviliger. Maximal egentid etc....

Sen att barn är rent magiskt är ju mindre viktigt för någon som är "övercurlad" från början...

Visa signatur

ASUS K56CB i7, W10 > Asus VivoBook S15 S530UN
HTC 10
ASUS Transformer Prime 32GB, Nougat :)
Ubiquiti Edge Lite, UniFi AP-AC-Lite (AP) samt ASUS AC68U och N66U (AP), fiber 500/100Mbit/s.
Mitt nätverk: https://imgur.com/aco9XQz Bild https://imgur.com/oQ2WG9Y

Permalänk
Inaktiv

Staten pröjsar, det är bara att skaffa. Jag tror visa överdriver vilket ansvar det är att skaffa barn i sverige, för vad som än händer så fixar staten det. Ja det finns undantag som sjuka barn som det har varit några aftonbladsartiklar om. Typ denna: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article24030559.ab Så sjukt barn är ej roligt i dagens sverige där skafferiet är tomt på pengar.

Sedan ska man själv såklart inte skaffa om man ej vill det, men vill ens partner ha barn så fixar hon nog det om det så innebär att lämna en.

Permalänk
Medlem
Skrivet av crew seven:

Okey jag vet inte är djupt förkrossad just nu vet inte hur jag ska formulera mig riktigt.
Jag är 30 år och träffade världens pingla vi delade allt esport, Hockey, Fotboll, datorer fan hon gillade till och med att lira street fighter med mig.
Men hon vill ha barn NU jag vill inte ha barn för jag vet att det inte är rätt mot barnen jag är INTE stabil nog att vara farsa det passar inte mig trots min ålder vill jag fortfarande festa, resa och ha kul.

Jag har stabil inkomst jag köper aktier och köper prylar jag vill ha men försörja barn, jag vet inte om jag orkar det jag har sagt nej hur skulle ni ha gjort?

Ska jag stanna bara för att jag tycker om henne?

Nästan varenda kärring vill ha barn, en anledning att jag inte skaffat fruntimmer i hela mitt liv. Jag tycker den här planeten är överbefolkad ändå än att skaffa ytterligare ett liv. Bättre att vi tar hand om alla ungar som har det dåligt istället i såna fall

Visa signatur

Coca Cola missbrukare Förbjuden dryck för mig pga diabetes
AMD älskare
Katt älskare

Permalänk
Medlem

Sorgligt att läsa kommentarer som i princip menar att barn är en plåga och förstör livet och att man borde vänta så länge som möjligt för att hinna "leva livet". Jag har alltid varit den i min ålder som haft yngst föräldrar, och det är jag glad över.

Permalänk
Medlem
Skrivet av fermia:

Jag känner igen mig i din situation.

Jag var 30 träffade en tjej som ville ha barn jag sa nej med samma orsak som dig..

Idag är jag 47 år och sitter med alla möjliga lyxprylar du kan tänka dig och har festat hårt och rest världen runt och haft en massa onenight stand med alla möjliga sjukdomar som efter följd...Visst man har en del minnen men idag ångrar jag mig en hel del..Började jobba som barnskötare och den upplevelsen som barn ger saknar jag när jag kommer hem till min man cave varenda dag...
Nu för tiden dricker jag inget och festar aldrig..Men åldern har dragit iväg..Så min nästa plan är när jag går i pension ska jag återuppta mitt gamla liv och resa runt och festa loss sen dö lycklig på någon sandstrand i söderhavet

Har redan sparat ihop nog för ett 10 års party som pensionär haha

47 är väl dock inte försent?

Permalänk
Avstängd
Skrivet av Friterad:

Sorgligt att läsa kommentarer som i princip menar att barn är en plåga och förstör livet och att man borde vänta så länge som möjligt för att hinna "leva livet". Jag har alltid varit den i min ålder som haft yngst föräldrar, och det är jag glad över.

Jo min sambo är dagisfröken och möter dagligen dessa "curlade" föräldrar som inte fattat magin med egna barn.

Bara att knäppa av mobilen när de besöker dagis är svårt för den här generationen

Visa signatur

ASUS K56CB i7, W10 > Asus VivoBook S15 S530UN
HTC 10
ASUS Transformer Prime 32GB, Nougat :)
Ubiquiti Edge Lite, UniFi AP-AC-Lite (AP) samt ASUS AC68U och N66U (AP), fiber 500/100Mbit/s.
Mitt nätverk: https://imgur.com/aco9XQz Bild https://imgur.com/oQ2WG9Y

Permalänk
Medlem
Skrivet av Friterad:

47 är väl dock inte försent?

Sant

Visa signatur

╔ Corsair 32GB DDR4 CL15 3000Mhz VENGEANCE RGB ■
╠ ASUS-ROG-MAXIMUS-X-HERO ■ ASUS-ROG-STRIX-RTX2070-OC ■ i7 8700K
╠ DeepCool Captain 280EX RGB ■ 2x Samsung 970 EVO 500GB■
╠ Deepcool NEW ARK 90 Electro Limited Edition NR58 ■ XFX PRO1000W Limited Black Edition
╚ Samsung SE790C 34" Ultrawide 3440x1440@75Hz