Köpråd bluetooth hörlurar till mobiltelefon. Max 3000kr.

Permalänk
Medlem

Köpråd bluetooth hörlurar till mobiltelefon. Max 3000kr.

Hejsan.

Letar efter bluetooth hörlurar till min telefon som jag ska använda när jag inte är hemma. Har en LG G4 Android mobil.

Jag köpte Bose QuietComfort 25 för ca 2 veckor sedan och jag gillade ljudet i dem men kommer lämna tillbaka dem för att de blev glapp och jag vill ha trådlöst.

Aktiv Noise cancellation är inget måste men det vore bra om man inte hör alltför mycket av omgivningen om jag sitter på en buss. De jag har kollat på är Bose Soundlink OE som kostar 2000kr och verkar funka rätt bra enligt reviews. Jag har lyssnat på dem en liten stund och ska väl lyssna mer på dem för jag kommer inte riktigt ihåg vad jag tyckte.

Sen har jag också kollat lite på XTZ HeadPhone Divine som ser intressanta och lovande ut efter att jag läste http://www.ljudochbild.se/nyheter/horlurar/varldens-basta-tra.... Gillar idén med DSP app och allt det där men lite synd att det inte kommer funka på Spotify som jag mestadels använder på mobilen.

Kom gärna med förslag och åsikter.

MVH Niklas

Permalänk
Medlem

Har själv varit ute och kikat en del på BT hörlurar att ha till telefonen sedan i våras men har avvaktat lite då bland annat Sennheiser Momentum Over-ear och On-ear wireless var på ingående. Nu finns de på marknaden men ligger lite över min budget för tillfället men är förträffliga hörlurar.

Sneglade även en hel del på Philips Fidelio M2BT som finns för 1490 på prisjakt -> http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2792569.

Har sedan någon vecka tillbaka insett att jag borde ha ett par In-ear BT som jag kan bland annat använda till sport, gym och utomhusaktiviteter som sitter bättre än ett par med bygel. Så nu har jag nyligen beställt ett par Jaybird X2 när de var på rea hos Komplett igår. Som det kan gå..