windows 10, file explorer, hjeelp!!1

Permalänk

windows 10, file explorer, hjeelp!!1

Hej hej!

I händelse av att detta redan tagits upp tidigare - ber 1000 gånger om ursäkt! Jag kunde dock inte hitta lösningen på mitt problem här.

Jag har en DELL inspiron i7... laptop. Uppgraderade till win 10... allt gick bra fram tills för några dagar sedan då jag märkte att jag ej längre har normal åtkomst till file explorer. Varje gång jag ska öppna valfri mapp/den här datorn etc så hänger sig file explorer. Alternativt kan jag låta den vara ifred så kommer den igång efter ca 10-20 sekunder.

Är tyvärr inte så bra på datorer så jag skulle verkligen uppskatta om något ljudhuvud här skulle vilja hjälpa mig. Tack på förhand!

Permalänk

Hej Flyktsodan

Kunne lyde som der er gået noget galt i Windows, men det kan være svært at sige præcis hvad. Umiddelbart er der 3 muligheder, som jeg ser det:

1. Prøv at lav en system restore til et tidligere punkt: http://dell.to/1Nfg7CM
2. Afvent nye Windows opdateringer, som muligvis vil afhjælpe problemet
3. re-installer det gamle OS, og opdater til Windows 10 på ny.

Med venlig hilsen

Karina Hansen
Nordic Social Media Support Specialist
Følg os på Twitter: @DellLyssnar og Facebook

Visa signatur

Vi på Dell Sociala Medier hanterar frågor som gör gällande befintliga beställningar och produkter som kunder fortfarande har garanti på.

Tyvärr kan vi inte svara på sälj- och marknadsföringsfrågor.

Det går utmärkt att kontakta oss på Facebook, Twitter (@DellLyssnar) och här på forumet - både i trådar och genom privata meddelanden.

Permalänk