Hur överleva på Timeless Isle?

Permalänk
Medlem

WW monk har ju grym surv med flera self heals. Lär dig att få in dom så är det lugnt
Jag tycker dom där flamingona är lättast att döda, dom gör inte mycket skada och har inte så värst mycket HP.

Dock lider jag med dig. Hade aldrig pallat spela på en PvP server

Visa signatur

Citera för svar!

Permalänk

Skaffa gear.

Visa signatur

En dator

Permalänk
Medlem

jag fördrar döda dom där elementals vid stranden eller sköld paddor dom har lite hp,nu vet inte jag hur monk är men som både ret palla/frost mage är elementals skit lätta att döda + att dom står i på ett ställe så man slipper leta bara att interupt spellen dom har.sköldpaddorna stunnar du bara när dom börrjar virvla.

Permalänk
Medlem

Börja med dom lila fåglarna och tjurarna. När du har lite bättre gear går du på sköldpaddorna och efter ytterligare några timmars spelande med lite flyt i looten så har du 490+. Där någonstans kan du gå på krabborna och ormarna utan problem :).

Jag var ute och körde med mina 4 bäst gearade chars. Min arms warrior tog ungefär 15min på sig att döda 20 eliter. Min frost DK på ilvl 537 tog knappa 17 minuter fast det beror på fler spelare på den servern. Min druid har det jobbigast med ungefär en 25-30 minuter och han går bara på fåglar, tjurar och sköldpaddor (en och en). Den char jag tycker är lättast att döda dom enklaste eliterna med är faktiskt min destruction lock. Där kör jag med en void som tank och så dottar jag ner mobsen snabbt och smidigt. Han är iofs itlv 498 :). Min frostmage på itlv 480 får vila lite tills hon fått bättre gear av mina andra chars :).

Jag tycker faktiskt att min lock dödar dom flesta mobs snabbar än min warrior trots att warriorn har bättre gear. Vissa casters har det rätt lätt på ön