En utmaning för nätverkskunniga? PROBLEMET TILLBAKA...

Permalänk
Skrivet av Tozzi:

Lyckades du ändra, men det funkade fortf inte?

Annars kan du testa annat trådlöst kort, t.ex.: http://www.ebay.com/itm/New-Mini-150Mbps150M-Mini-USB-WiFi-Wi...

Jo, jag lyckades ändra. Kanske provar med ett nytt kort om jag hittar ett billigt.

Permalänk
Rekordmedlem
Skrivet av Flyktsodan:

Jag hade GÄRNA skaffat eget internet. Tyvärr så är det inte möjligt eftersom jag inte är turkisk medborgare. Det enda alternativ jag har är USB-internet begränsat till 1GB per månad.

Två timmars FIFA 14-spelande har alltså permanent sabbat mitt internet den tid jag blir kvar här för det verkar inte som att det finns något sätt att komma runt detta.

Eller så tar du hjälp av någon som kan tolka så du kan få reda på vad som hänt och användningsvilkoren, det går ju att tolka via telefon också så du behöver inte någon person på plats eller om du kan få tag på avtalet i skriftlig form.

Visa signatur

R5 5600G, Asus ROG STRIX X470-F Gaming, WD SN850X 2TB, Seasonic Focus+ Gold 650W, Aerocool Graphite v3, Tittar på en Acer ET430Kbmiippx 43" 4K. Lyssnar på Behringer DCX2496, Truth B3031A, Truth B2092A. Har också oscilloskop, mätmikrofon och colorimeter.

Permalänk

Det nätverket är nog ENDAST till för att surfa in på de sidor som kräver lite bandbredd, resterande saker som som ditt spel FIFA 14 m.m blir automatiskt blockerade p.g.a. att de drar för mycket bandbredd. Det är ju trots allt bara 8mbit, vilket inte är någon jättekul hastighet. Tänk in i situation ifall alla spelade på det nätet.

Mvh M79

Visa signatur

98-365: MTA: Windows Server Administration Fundamentals
98-366: MTA: Networking Fundamentals
98-367: MTA: Security Fundamentals