Permalänk
Medlem

Ipad är perfekt för lite surfande på bussen. Spelar en hel del på min också.

Permalänk
Medlem

Alltså ursäkta men om man tycker att man får ont i ryggen av att bära på en macbook jämfört med en ipad så bör man nog gå till gymet av hälsoskäl.

Permalänk
Hedersmedlem

*Tråd rensad*

Visa signatur

Går det bra, eller går det som vanligt?

Permalänk

Nä men en Ipad är ju överflödig om man har en laptop och en mobil, medans en PS3a är ju en helt egen kategori som Spelkonsoll och en 42" Tv är ju inte direkt heller samma sak, Ipad är ju bara en stor Iphone, en 42" tv är ju bara en stor tv, men självklart att man inte köper upp sig till 42" från 40" (förutom vissa fall...)

Permalänk
Arvid Nordqvist-mannen

Kan garantera dig att ingen faktiskt behöver en padda eller surfplatta överhuvudtaget..
Fast det är ju trevligt med en lite större skärm än på sin mobiltelefon.

Permalänk
Medlem

Här pratas det bara om IPad men det finns väll en väldig massa andra paddor med?

Iallafall så är väldigt lite av det du köper i elektronik väg nödvändigt. Du lär inte behöva en mobiltelefon för 5000 kr, det hade troligen räckt fint med en för 2000-3000 kr efter som du ändå bytar 1 gång om året. Du hade inte behövs den där Stereon för 10 000 kr eller den där bilen för 150 000 kr.

Allt handlar om vad du som person har för behov och vad du uppfattar som bekvämligheter.

Jag har sen tidigare haft en liten 7" android platta men den blev aldrig använd och så tror jag det är för väldigt många.

Däremot nu har jag börjat inse att 10 timmar om dagen framför den stationära datorn är för mycket och därför måste jag bryta detta. I mitt fall blir det andra saker i hemmet som får ta över, ex hobby och vardargsrummet och då känns det som en platta är ett bra vis att få lite av båda världarna. Jag är inte intresserad av att jobba eller surfa längre stunder på en platta efter som det känns oergonomiskt för mig men att kolla små saker så som mail, och korta informations sök så känns det perfekt. Kanske sitter man o spelar något XBOX spel också fassnar man, då är det perfekt med en liten platta för att leta upp lite hjälp.

Men nödvändigt? Knappast, bekvämt? Definitivt.

Visa signatur

CPU : AMD Ryzen 5 5600X Moderkort : ASUS ROG Strix B550-F GAMING Grafikkort :EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 iCX Gaming HDMI 3xDP 11GBMinne : Corsair 16GB Chassi :Fractal Design Define 7 Compact Nätdel : Corsair RM750x Skärm #1 : Asus VG349Q Ultrawide Skärm #2 : Acer X34 Ultrawide

Permalänk
Avstängd

Jag läser böcker på min platta. Samt kollar på lite YT ibland. Det funkar ju inte så bra att läsa böcker på en Iphone skärm. Och en bärbar är ganska klumpig i sängen.

Permalänk
Medlem

själv köpte jag min pga jag jobbade på resande fot, så att surfa och kolla på film efter arbetet fungerar oerhört bra för min del.
kunna sköta tidrapporter,maila,surfa, spela, lyssna på musik.

Slapp släpa på min bärbara.

sen när vi drog till kroatien 2v, perfekt.
sätta sig i lobbyn , kopp kaffe surfa runt lite.

Så sitter du och funderar på varför du ska köpa, då ska du inte köpa.
Har du inga argument på rak arm, då finns inte behovet och du behöver inte leta efter svar för att tvinga dig själv att köpa.

Så för mig:
Nödvändigt : ja, slapp dra en bärbar, behövde en lättare rese kompis än en vanlig dator

Visa signatur

| Ryzen 2600 | * | 16 GB DDR4 | EVGA 1060 6GB SC | * |
| Steam - Toivo |